Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Lund och Växjö

distanceAvstånd164 km
changesDirektbussJa

Bussar från Lund till Växjö är färdväg 164 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Lund Centralstation och anländer till Växjö, Linnéuniversitetet.

Resetips

Bussar från Lund till Växjö
Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lund to Växjö.
FAQs
Hur långt är avståndet från Lund till Växjö när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Växjö till Lund är runt 164 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Lund till Växjö är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vilka är de mest använda busstationer i Lund och i Växjö?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Lund till Växjö åker de ofta från Lund Centralstation i Lund och kommer fram till Växjö, Linnéuniversitetet i Växjö. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Lund och Växjö i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Lund och i Växjö?

Lund Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Lund och den ligger 392 m från cityområdet. Den busstation i Växjö som är mest populär bland resenärer är Växjö, Linnéuniversitetet som ligger 2.7 km från cityområdet.

Din buss resa från Lund till Växjö måste inte ta slut i Växjö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Växjö är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Växjö med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Växjö och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Lund till Växjö, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Lund och Växjö. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Lund till Växjö så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Lund
Lund
Bekvämligheter
Lund
Bekvämligheter

Bussar från Lund till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver