Bussar Berlin Växjö

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Berlin till Växjö

distanceAvstånd492 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss733 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagEurolines Germany eller comati

Bussresor från Berlin till Växjö är 492 km lång och tar i genomsnitt 12 h 30 min med våra partners som Eurolines Germany eller comati. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 733 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 733 kr. Resande åker oftast från Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof och anländer till Växjö.

Restips: Bussar från Berlin till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Växjö.
FAQs
Bussbiljetter från Berlin till Växjö kan vara så billiga som 733 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 733 kr för att ta buss från Berlin till Växjö. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Växjö från Berlin.
Du kan förvänta dig att avståndet från Växjö till Berlin är runt 492 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Berlin till Växjö är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från Berlin till Växjö kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 12 h 30 min.

När våra kunder bokar sina billiga bussbiljetter från Berlin till Växjö åker de ofta från Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof i Berlin och kommer fram till Växjö i Växjö. Det kan underlätta att känna till dessa busstationerna i Berlin och Växjö i förväg.

Om du planerar att resa med buss från Berlin kan du räkna med att åka 10.2 km från centrum till den busstation som är mest populär, Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof. När du anländer till Växjö kan du räkna med att resa 221 m från Växjö till centrum.

Om du letar efter billiga bussar från Berlin till Växjö kan du lita på att Eurolines Germany eller comati tar dig till Växjö snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Berlin och Växjö och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Växjö. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Växjö så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Berlin till Växjö reser vidare från Växjö. Många väljer att fortsätta resan till från Växjö till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Att resa från Berlin till Växjö utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Berlin till Växjö.

Bussar från Berlin till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar i SverigeBussar Berlin Växjö

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk