Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Berlin till Växjö
Ta ett flyg enkelt till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Växjö.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Växjö och Berlin med flyg?
När du reser med flyg från Berlin till Växjö kommer sträckan att ligga på cirka 492 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Berlin till Växjö i förväg genom Omio.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Berlin till Växjö?

När man reser med flyg från Berlin till Växjö kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Berlin på Berlin Brandenburg Airport och de flesta anländer i Växjö på Vaxjo Airport.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Berlin och i Växjö?

När du åker från Berlin kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Berlin Brandenburg Airport och ligger 18 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Växjö kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Växjö är Vaxjo Airport och ligger 7 km från cityområdet.

Planerar du att resa från Berlin till Växjö med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Växjö som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg till Växjö besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Växjö och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Växjö
Vaxjo
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Buss 4 går mellan flygplatsen och Växjö stadscentrum.

Flyg från Berlin till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver