JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
616 krDeutsche Bahn
fre
3 dec.
649 krDeutsche Bahn
lör
4 dec.
616 krDeutsche Bahn
mån
6 dec.
649 krDeutsche Bahn

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Växjö till Berlin
Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Berlin.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Berlin och Växjö med flyg?
Innan du planerar din resa från Växjö till Berlin kan det vara bra att veta att Berlin är ungefär 492 km från Växjö när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Växjö till Berlin är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Min resa med flyg från Växjö till Berlin närmar sig. Vilken flygplats i Växjö borde jag resa från? Vilken flygplats i Berlin borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Växjö och Berlin är de mest populära flygplatser i Växjö Vaxjo Airport och i Berlin är Berlin Brandenburg Airport den mest populära flygplats.

Hur långt från centrum i både Växjö och Berlin ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du planerar din resa till Berlin från Växjö kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Växjö är Vaxjo Airport som ligger 7.1 km från cityområdet. I Berlin är den mest populära flygplats Berlin Brandenburg Airport och den ligger 18.6 km från cityområdet.

Många resenärer som anländer till Berlin med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som planerar en resa till Berlin med flyg reser ofta även till ställen som Amsterdam, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Växjö
Vaxjo
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Buss 4 går mellan flygplatsen och Växjö stadscentrum.