Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Borås till Växjö
Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Borås to Växjö.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Borås till Växjö?
De billigaste buss biljetterna från Borås till Växjö är 293 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Borås till Växjö. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Borås till Växjö i genomsnitt?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Borås till Växjö kan du vänta dig ett pris på 293 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Borås och Växjö när man reser med buss?
När du reser med buss från Borås till Växjö kommer sträckan att ligga på cirka 146 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Borås till Växjö i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Borås till Växjö med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Borås och Växjö. På ett ungefär kan resan från Borås till Växjö med buss ligga på 4 h 13 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Borås och Växjö borde jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Borås till Växjö är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Borås på Borås Centralstation och de flesta anländer i Växjö på Växjö, Linnéuniversitetet.

Hur långt ifrån cityområdena i Borås och Växjö ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Borås på Borås Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. När du kommer fram till Växjö så kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Växjö, Linnéuniversitetet, som ligger 2 km från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Borås till Växjö?
Om du planerar att resa med buss från Borås till Växjö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Jag vill resa med buss från Borås till Växjö. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Växjö?
Många resenärer som anländer i Växjö med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg från Växjö kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Borås till Växjö, kan jag resa med buss?
Det är inga problem att resa från Borås till Växjö utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Borås till Växjö. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Boras
Bekvämligheter

Bussar från Borås till Växjö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver