Bussar Stockholm Växjö

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Växjö

distanceAvstånd333 km
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You eller Flixbus

Bussresor från Stockholm till Växjö är 333 km lång med våra partners som Vy Bus4You eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Resande åker oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Växjö.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Växjö

Du kan resa med buss mellan Stockholm och Växjö med FlixBus. När du söker efter tider och biljetter hos Omio visar vi dig de bästa alternativen som finns.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Stockholm till Växjö

Restips: Ta bussen till Växjö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Växjö.
FAQs
Innan du planerar din resa från Stockholm till Växjö kan det vara bra att veta att Växjö är ungefär 333 km från Stockholm när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Växjö är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Stockholm till Växjö kan det vara bra att veta att Stockholm Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Stockholm medan Växjö är den mest populära busstation för resenärer som åker till Växjö.

Du kan åka buss från Stockholm på Stockholm Centralstation som ligger 2.1 km från centrum. När du kommer fram till Växjö kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Växjö, som ligger 221 m från centrum.

Om du letar efter billiga bussar från Stockholm till Växjö kan du lita på att Vy Bus4You eller Flixbus tar dig till Växjö snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Stockholm och Växjö och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Din bussresa från Stockholm till Växjö måste inte ta slut i Växjö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Växjö är Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Malmö kan Omio hjälpa dig!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Stockholm till Växjö utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk