Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Växjö till Lund
Ta bussen till Lund. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Lund.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Lund och Växjö om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Växjö till Lund? Avståndet mellan Växjö och Lund med buss är runt 164 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Växjö till Lund kan du få.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Växjö och Lund borde jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Växjö till Lund är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Växjö på Växjö Centralstation och de flesta anländer i Lund på Lund, Centralstationen.

Hur långt ifrån cityområdena i Växjö och Lund ligger de mest populära busstationer?

När du planerar din resa till Lund från Växjö kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Växjö är Växjö Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. I Lund är den mest populära busstation Lund, Centralstationen som ligger 0 km från cityområdet.

När jag kommit fram till Lund från Växjö med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Lund?
Många av våra kunder som reser med buss till Lund besöker ofta även Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Lund och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Växjö till Lund, kan jag resa med buss?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Lund från Växjö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Växjö till Lund och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Lund
Lund
Bekvämligheter
Lund
Bekvämligheter

Bussar från Växjö till Lund: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver