JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
Hitta priser
Hitta priser
2668 krLufthansa
tors
2 dec.
410 krDeutsche Bahn
Hitta priser
817 krCityjet
fre
3 dec.
432 krDeutsche Bahn
336 krFlixbus
2311 krLufthansa Cityline
lör
4 dec.
432 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1204 krLufthansa Cityline
sön
5 dec.
486 krDeutsche Bahn
379 krFlixbus
1954 krLufthansa Cityline
mån
6 dec.
432 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1943 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Hamburg till Lund
Ta bussen till Lund. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Hamburg to Lund.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Hamburg till Lund?
Det billigaste sättet att ta sig till Lund från Hamburg är med buss och det kan kosta så lite som 227 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Hamburg till Lund.
Vad brukar priset på en buss biljett från Hamburg till Lund ligga på?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Hamburg till Lund kan du vänta dig ett pris på 314 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Lund och Hamburg om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Hamburg till Lund? Avståndet mellan Hamburg och Lund med buss är runt 312 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Hamburg till Lund kan du få.
Hur lång tid tar buss från Hamburg till Lund?
Den genomsnittliga restiden med buss från Hamburg till Lund är 10 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Hamburg till Lund.
Vilka är de mest använda busstationer i Hamburg och i Lund?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Hamburg är Hamburg Hbf. I Lund är den mest populära busstation bland resenärer Lund, Centralstationen.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Hamburg och i Lund?

Du kan åka buss från Hamburg på Hamburg Hbf som ligger 2.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Lund kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Lund, Centralstationen, som ligger 391 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Hamburg till Lund med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Hamburg till Lund med buss. När du ska åka till Lund från Hamburg kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Hamburg till Lund eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Hamburg till Lund?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Hamburg till Lund om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Lund besöker ofta även Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Lund och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Hamburg till Lund reser vidare från Lund. Många väljer att fortsätta resan till från Lund till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Hur kan jag från Hamburg till Lund om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Lund från Hamburg. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Hamburg till Lund och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Hamburg
Lund
Hamburg, ZOB am Hbf.
Bekvämligheter

Bussar från Hamburg till Lund: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver