JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
Hitta priser
Hitta priser
1029 krEurowings
lör
4 dec.
649 krDeutsche Bahn
Hitta priser
386 kreasyJet
sön
5 dec.
649 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
386 kreasyJet
mån
6 dec.
616 krDeutsche Bahn
Hitta priser
434 kreasyJet
tis
7 dec.
616 krDeutsche Bahn
Hitta priser
413 kreasyJet
ons
8 dec.
649 krDeutsche Bahn
325 krFlixbus
386 kreasyJet
tors
9 dec.
649 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
424 kreasyJet
fre
10 dec.
649 krDeutsche Bahn
281 krFlixbus
596 krNorwegian Air Shuttle
tis
14 dec.
616 krDeutsche Bahn
325 krFlixbus
424 kreasyJet
ons
15 dec.
649 krDeutsche Bahn
379 krFlixbus
364 kreasyJet
tors
16 dec.
649 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
364 kreasyJet
fre
17 dec.
974 krDeutsche Bahn
433 krFlixbus
700 krNorwegian Air Shuttle
lör
18 dec.
974 krDeutsche Bahn
Hitta priser
862 kreasyJet
sön
19 dec.
974 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
586 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Berlin till Lund
Ta bussen till Lund. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Lund.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Berlin till Lund?
Buss biljetter från Berlin till Lund kan kosta så lite som 541 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Berlin till Lund.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Berlin till Lund?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 541 kr för att ta buss från Berlin till Lund. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Lund från Berlin.
Hur långt är avståndet mellan Berlin och Lund när man reser med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Berlin till Lund? Avståndet mellan Berlin och Lund med buss är runt 354 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Berlin till Lund kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Berlin till Lund med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Berlin till Lund är 9 h. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Berlin till Lund.
Jag ska resa till Lund från Berlin. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Berlin till Lund kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Berlin åker från Berlin Hbf och anländer till Lund, Centralstationen i Lund.

Var ligger busstationer i Berlin och i Lund?

Du kan åka buss från Berlin på Berlin Hbf som ligger 2.8 km från cityområdet. När du kommer fram till Lund kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Lund, Centralstationen, som ligger 391 m från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Berlin till Lund?
Om du letar efter billiga bussar från Berlin till Lund kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Lund snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Berlin och Lund för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det några billiga direkta buss resor till Lund från Berlin?
Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Berlin till Lund rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Eurolines Germany för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Lund.
Hur köper jag buss biljetter från Berlin till Lund?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Lund. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Lund så smidig som möjligt.
Din buss resa från Berlin till Lund måste inte ta slut i Lund. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Lund är Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Lund besöker ofta även Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Lund och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Berlin och Lund?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Berlin till Lund utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Lund
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter