JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
27 jan.
631 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1933 krSas Airways
sön
30 jan.
664 krDeutsche Bahn
271 krFlixbus
406 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
631 krDeutsche Bahn
233 krFlixbus
407 krNorwegian Air Shuttle
tis
1 feb.
465 krDeutsche Bahn
480 krFlixbus
943 krEurowings
tors
3 feb.
631 krDeutsche Bahn
Hitta priser
390 kreasyJet
fre
4 feb.
465 krDeutsche Bahn
560 krFlixbus
324 kreasyJet
lör
5 feb.
664 krDeutsche Bahn
1065 krSindbad
344 kreasyJet
mån
7 feb.
631 krDeutsche Bahn
288 krFlixbus
390 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Lund till Berlin

distanceAvstånd354 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss328 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Lund till Berlin är rutt 354 km lång och tar i genomsnitt 12 h 25 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 233 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 328 kr. Resande avreser oftast från Lund Centralstation och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Resetips: Bussar från Lund till Berlin

Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lund to Berlin.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Lund till Berlin?

Det billigaste sättet att ta sig till Berlin från Lund är med buss och det kan kosta så lite som 233 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Lund till Berlin.

Vad brukar priset på en buss biljett från Lund till Berlin ligga på?

Att resa med buss från Lund till Berlin kostar i genomsnitt 328 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet från Lund till Berlin när man åker med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Lund till Berlin? Avståndet mellan Lund och Berlin med buss är runt 354 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Lund till Berlin kan du få.

Hur lång tid tar buss från Lund till Berlin?

Den genomsnittliga restiden med buss från Lund till Berlin är 12 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Lund till Berlin.

Vilken busstation i Lund bör jag resa från? Vilken busstation i Berlin bör jag resa till?

Innan du planerar din resa från Lund till Berlin kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Lund åker från Lund Centralstation och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof i Berlin.

Hur långt från centrum i Lund och i Berlin ligger de mest populära busstationer?

Lund Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Lund och den ligger 392 m från cityområdet. Den busstation i Berlin som är mest populär bland resenärer är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof som ligger 9.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Lund och Berlin?

För att hitta bästa buss från Lund till Berlin kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Lund till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Lund till Berlin?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Lund och Berlin. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Lund till Berlin så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss från Lund till Berlin reser vidare från Berlin. Många väljer att fortsätta resan från Berlin till närliggande destinationer som Amsterdam, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som reser med buss till Berlin besöker ofta även Amsterdam, Prag eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och de andra populära destinationerna.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Lund och Berlin?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Berlin från Lund. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Lund till Berlin och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Lund
Berlin
Lund
Bekvämligheter
Lund
Bekvämligheter