JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
158 krSnälltåget
sön
5 dec.
157 krSnälltåget
mån
6 dec.
161 krSnälltåget
ons
8 dec.
162 krSnälltåget
fre
10 dec.
158 krSnälltåget

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Växjö och Malmö

distanceAvstånd180 km
changesDirektbussJa

Bussar från Växjö till Malmö är resa 180 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Växjö Centralstation och anländer till Malmö, Norra Vallgatan.

Resetips

Bussar från Växjö till Malmö
Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Växjö to Malmö.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Malmö och Växjö med buss?
När du reser från Växjö till Malmö med buss kan du räkna med att avståndet mellan Växjö och Malmö är ungefär 180 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vilka är de mest använda busstationer i Växjö och i Malmö?

När man reser med buss från Växjö till Malmö är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Växjö på Växjö Centralstation och de flesta anländer till Malmö på Malmö, Norra Vallgatan.

Hur långt från centrum i Växjö och i Malmö ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Växjö kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Växjö Centralstation som ligger 209 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Malmö kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Malmö är Malmö, Norra Vallgatan som ligger 231 m från cityområdet.

Många resenärer som anländer till Malmö med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg från Malmö kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många resenärer som anländer i Malmö med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg från Malmö kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Växjö till Malmö?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Malmö från Växjö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Växjö till Malmö och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Växjö till Malmö: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver