JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
23 jan.
157 krSnälltåget
391 krVy Bus4You
mån
24 jan.
158 krSnälltåget
371 krVy Bus4You
tis
25 jan.
157 krSnälltåget
402 krVy Bus4You
ons
26 jan.
157 krSnälltåget
391 krVy Bus4You
tors
27 jan.
157 krSnälltåget
380 krVy Bus4You
fre
28 jan.
158 krSnälltåget
369 krVy Bus4You
lör
29 jan.
158 krSnälltåget
371 krVy Bus4You
sön
30 jan.
159 krSnälltåget
181 krFlixbus
tors
3 feb.
160 krSnälltåget
318 krVy Bus4You
fre
4 feb.
Hitta priser
316 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Jönköping och Malmö

distanceAvstånd251 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss385 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Jönköping till Malmö är rutt 251 km lång och tar i genomsnitt 6 h 5 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 385 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 369 kr. Resande avreser oftast från Jönköping Centralstation och anländer till Malmö, Norra Vallgatan.

Resetips: Bussar från Jönköping till Malmö

Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Jönköping to Malmö.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Jönköping till Malmö vara?

Buss biljetter från Jönköping till Malmö kan vara så billiga som 369 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Jönköping till Malmö?

Buss biljetter till Malmö från Jönköping kostar 385 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Jönköping till Malmö och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Jönköping till Malmö med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Jönköping till Malmö? Avståndet mellan Jönköping och Malmö med buss är runt 251 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Jönköping till Malmö kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från Jönköping till Malmö med buss?

Restiden med buss från Jönköping till Malmö kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 6 h 5 min.

Vilka är de mest använda busstationer i Jönköping och i Malmö?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Jönköping är Jönköping Centralstation. I Malmö är den mest populära busstation bland resenärer Malmö, Norra Vallgatan.

Var ligger busstationer i Jönköping och i Malmö?

När du åker från Jönköping kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Jönköping Centralstation som ligger 533 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Malmö kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Malmö är Malmö, Norra Vallgatan som ligger 231 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Jönköping och Malmö?

Om du letar efter billiga bussar från Jönköping till Malmö kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Malmö snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Jönköping och Malmö för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Jönköping till Malmö?

Om du planerar att resa med buss från Jönköping till Malmö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Malmö med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg från Malmö kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Din buss resa från Jönköping till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Jönköping och Malmö?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Jönköping och Malmö. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Jönköping till Malmö så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Jönköping
Joenkoeping
Bekvämligheter
Jonkoping
Bekvämligheter