Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Jönköping och Stockholm-Arlanda

distanceAvstånd301 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 52 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss379 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Jönköping till Stockholm-Arlanda är resa 301 km lång och tar i genomsnitt 4 h 52 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 379 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 254 kr. Resande avreser oftast från Jönköping Centralstation och anländer till Stockholm, Arlanda Flygplats.

Bussbolag: Res med från Jönköping till Stockholm-Arlanda

Du kan resa med buss från Jönköping till Stockholm-Arlanda med för så lite som 254 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Jönköping till Stockholm-Arlanda

Ta bussen till Stockholm-Arlanda. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Jönköping to Stockholm-Arlanda.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Jönköping till Stockholm-Arlanda vara?

Buss biljetter från Jönköping till Stockholm-Arlanda kan kosta så lite som 254 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Jönköping till Stockholm-Arlanda.

Vad brukar priset på en buss biljett från Jönköping till Stockholm-Arlanda ligga på?

Att resa med buss från Jönköping till Stockholm-Arlanda kostar i genomsnitt 379 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet från Jönköping till Stockholm-Arlanda när man åker med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm-Arlanda till Jönköping är runt 301 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Jönköping till Stockholm-Arlanda är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Jönköping till Stockholm-Arlanda med buss?

Restiden med buss från Jönköping till Stockholm-Arlanda kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 52 min.

Vilken busstation i Jönköping bör jag resa från? Vilken busstation i Stockholm-Arlanda bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Jönköping är Jönköping Centralstation. I Stockholm-Arlanda är den mest populära busstation bland resenärer Stockholm, Arlanda Flygplats.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Jönköping och i Stockholm-Arlanda?

Du kan åka buss från Jönköping på Jönköping Centralstation som ligger 533 m från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm-Arlanda kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Stockholm, Arlanda Flygplats, som ligger 263 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Jönköping och Stockholm-Arlanda?

För att hitta bästa buss från Jönköping till Stockholm-Arlanda kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Jönköping till Stockholm-Arlanda och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Jönköping till Stockholm-Arlanda?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Jönköping och Stockholm-Arlanda. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Jönköping till Stockholm-Arlanda så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Stockholm-Arlanda med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Västerås eller Örebro. Om du också vill upptäcka Stockholm, Västerås eller Örebro från Stockholm-Arlanda kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm-Arlanda med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Västerås eller Örebro. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm-Arlanda och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Jönköping till Stockholm-Arlanda?

Det är inga problem att resa från Jönköping till Stockholm-Arlanda utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Jönköping till Stockholm-Arlanda. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Jönköping
Joenkoeping
Bekvämligheter
Jonkoping
Bekvämligheter

Most popular trains, buses and flights