Buss från Stockholm till Örebro

Enkelresa
Tur och retur
tors 30 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42k betygsättningar
Google Play
rate4.6
136k omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Stockholm till Örebro

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

235 kr

Genomsnittligt pris

319 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
15:15Stockholm, Terminalslingan2tim.45 18:00Örebro
0 byten
235 kr1Enkelresa
22:55Stockholms centralstation3tim.06 02:01Örebro centralstation
1 byte
295 kr1Enkelresa
23:14Stockholms centralstation3tim.46 03:00Örebro centralstation
1 byte
425 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Örebro

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
15:15Stockholm, Terminalslingan2tim.45 18:00Örebro
0 byten
22:55Stockholms centralstation3tim.06 02:01Örebro centralstation
1 byte
23:14Stockholms centralstation3tim.46 03:00Örebro centralstation
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Örebro

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

2 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 12 m

Bussar per dag

3

Distans

162 km

Av 3 bussar som avgår från Stockholm till Örebro dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
15:15Stockholm, Terminalslingan2tim.45 18:00Örebro
0 byten
235 kr1Enkelresa
22:55Stockholms centralstation3tim.06 02:01Örebro centralstation
1 byte
295 kr1Enkelresa
23:14Stockholms centralstation3tim.46 03:00Örebro centralstation
1 byte
425 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Örebro

distanceAvstånd162 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss198 kr
frequencyAntal Buss15 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 4 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, SJ, Infobus, Malartag eller Flixbus

Bussresor från Stockholm till Örebro är 162 km lång och tar i genomsnitt 2 h 30 min med våra partners som Vy Bus4You, SJ, Infobus, Malartag eller Flixbus. Normalt går det går det 15 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 143 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 198 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Cityterminalen och anländer till Örebro.

Bussbolag: FlixBus eller SJ från Stockholm till Örebro

FlixBus eller SJ bussar kan erbjuda dig bussbiljetter mellan Stockholm och Örebro från 143 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

SJ
FlixBus

Planerar du att resa från Stockholm till Örebro? Varför inte ta en/ett buss med SJ? Omio kan visa dig aktuella SJ buss, biljetter, reseinformation (exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Stockholm till Örebro bussar. Allt på en plats. På SJ buss kan du räkna med att resa 162 km från Stockholm till Örebro. Om du använder Omios app för att leta efter bussar mellan Stockholm och Örebro kan du snabbt se om SJ biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta SJ buss från Stockholm till Örebro enkel resa bokar du snabbt och lätt dina billiga bussbiljetter online hos Omio eller i Omios app. Sedan kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Stockholm till Örebro buss information:

  • Genomsnittlig restid: 2 h 40 min
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Buss från Stockholm till Örebro

Att resa från Stockholm till Örebro med direktbuss tar drygt 2,5 timmar. Bussbolagen Flixbus och Nettbuss trafikerar sträckan dagligen, och det finns sammanlagt ca 5-7 bussar per dag att välja mellan. Flixbus kör i regel direkt från Stockholm till Örebro. Nettbuss turer inkluderar oftast minst ett byte, men några av Nettbuss bussar kör även direkt.

Vilka bussbolag kör från Stockholm till Örebro?

För att åka buss Stockholm Örebro finns i huvudsak två bussbolag att välja mellan. Flixbus erbjuder flest direkta turer per dag. Nettbuss har i regel något färre antal avgångar dagligen, och dessa turer inkluderar ofta minst ett byte på vägen. De flesta av Flixbus och Nettbuss bussar är utrustade med bekvämligheter som WiFi, nedfällbara stolsryggar och eluttag vid varje plats.

Hur lång tid tar det med buss från Stockholm till Örebro?

Med Flixbus dagliga direktbussar brukar resan i regel ta drygt 2,5 timmar. Flixbus har oftast också en direktbuss som avgår vid 22:45 på vardagar och som istället tar 3 timmar och 25 minuter. Restiden för Nettbuss turer varierar och tar alltifrån knappt 3 timmar och ända upp till 9 timmar och 20 minuter, men då med två byten i Jönköping och Kristinehamn inkluderade.

Hur många bussar går det från Stockholm till Örebro?

Det går ca 5-7 bussar från Stockholm till Örebro på vardagar, varav fyra är direktbussar som körs av Flixbus. Vissa vardagar har även Nettbuss direktbussar till Örebro. På lördagar finns ca 4-6 bussar att välja mellan, och på söndagar finns det oftast ett tiotal bussar. SJ erbjuder vissa dagar även en resa där man först åker regionaltåg och sedan byter till buss, i till exempel Västerås eller Läggesta.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Stockholm till Örebro?

Avgångshållplats: Stockholm Cityterminalen/Terminalslingan. Flixbus bussar avgår i regel från Terminalslingan, medan Nettbuss turer avgår från Cityterminalen. Båda hållplatserna ligger endast en kort promenad ifrån varandra, och även i direkt anslutning till Stockholm Centralstation. På Stockholm Centralstation finns ett brett utbud av shopping, mat och dryck. Även service som förvaringsboxar, laddningsstation och gratis WiFi finns här.

Ankomsthållplats: Örebro Resecentrum. Hållplatsen ligger i direkt anslutning till Örebro Centralstation på Östra Bangatan 38, en kort promenad från Örebro centrum och sevärdheter som Örebro Slott. På centralstationen finns ett kafé och en liten butik, samt bekvämligheter som gratis WiFi, toaletter, förvaringsboxar och parkering.

Restips: Bussar från Stockholm till Örebro

Restips: Ta bussen till Örebro. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Örebro.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Örebro kan kosta så lite som 143 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Stockholm till Örebro.
Att resa med buss från Stockholm till Örebro kostar i genomsnitt 198 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en bussbiljett från Stockholm till Örebro? Avståndet mellan Stockholm och Örebro med buss är runt 162 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Stockholm till Örebro får du.
Den genomsnittliga restiden med buss från Stockholm till Örebro är 2 h 30 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Stockholm till Örebro.

Den mest populära busstationerna för resenärer som åker från Stockholm är Stockholm, Cityterminalen. I Örebro är den mest populära busstationerna bland resenärer Örebro.

Om du planerar att resa med buss från Stockholm kan du räkna med att åka 1.5 km från centrum till den busstation som är mest populär, Stockholm, Cityterminalen. När du anländer till Örebro kan du räkna med att resa 1.8 km från Örebro till centrum.

Om du vill göra en direktresa med buss från Stockholm till Örebro, kan du kolla upp Bus4you eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Örebro kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Örebro.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Stockholm till Örebro är 15 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Första Stockholm till Örebro buss avgår klockan 06: 30   och sista buss från Stockholm till Örebro går klockan 22: 15. Kolla de senaste busstidtabeller från Stockholm till Örebro hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Stockholm till Örebro med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Örebro reser vidare från Örebro. Många väljer att fortsätta resan till från Örebro till närliggande destinationer som Göteborg, Stockholm-Arlanda eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Stockholm och Örebro. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Stockholm till Örebro så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar ÖrebroBuss från Stockholm till Örebro

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk