Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Berlin och Linköping

distanceAvstånd669 km
durationGenomsnittlig restid med buss16 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss500 kr
changesDirekt bussJa

Bussar från Berlin till Linköping är resa 669 km lång och tar i genomsnitt 16 h med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 500 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 500 kr. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal.

Resetips

Bussar från Berlin till Linköping
Ta bussen till Linköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Linköping.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Berlin till Linköping?
Buss biljetter från Berlin till Linköping kan vara så billiga som 500 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Berlin till Linköping?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Berlin till Linköping kan du vänta dig ett pris på 500 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är det från Berlin till Linköping med buss?
När du reser med buss från Berlin till Linköping kommer sträckan att ligga på cirka 669 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Berlin till Linköping i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Berlin till Linköping med buss?
Restiden med buss från Berlin till Linköping kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 16 h.
Vilka är de mest använda busstationer i Berlin och i Linköping?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Berlin är Berlin Hbf. I Linköping är den mest populära busstation bland resenärer Linköping, Fjärrbussterminal.

Hur långt från centrum i Berlin och i Linköping ligger de mest populära busstationer?

När du planerar din resa till Linköping från Berlin kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Berlin är Berlin Hbf som ligger 2.8 km från cityområdet. I Linköping är den mest populära busstation Linköping, Fjärrbussterminal som ligger 970 m från cityområdet.

Hur köper jag buss biljetter från Berlin till Linköping?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Linköping. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Linköping så smidig som möjligt.
Din buss resa från Berlin till Linköping måste inte ta slut i Linköping. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Linköping är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Linköping besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Linköping och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Berlin och Linköping?
Det är inga problem att resa från Berlin till Linköping utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Berlin till Linköping. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Linköping
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter