Res från Göteborg till Köpenhamn

Resealternativ
från Göteborg till Köpenhamn

Du kan ta dig från Göteborg till Köpenhamn med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

För att ta dig från Göteborg till Köpenhamn31 jan. så rekommenderar vi att ta en buss då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

10:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 14:35Köpenhamn
0 byten
291 kr1Enkelresa
Billigast
10:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 14:35Köpenhamn
0 byten
291 kr1Enkelresa
Andra alternativ
16:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 20:35Köpenhamn
0 byten
291 kr1Enkelresa
07:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen4tim.20 11:20Köpenhamn
0 byten
291 kr1Enkelresa
08:24Göteborg, Centralstation3tim.35 11:59København H
1 byte
438 kr1Enkelresa

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du en plats att bo på i Köpenhamn?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tis
31 jan.
ons
01 feb.
tors
02 feb.
fre
03 feb.
lör
04 feb.
sön
05 feb.
mån
06 feb.

Resor från Göteborg till Köpenhamn

Det är lätt att resa mellan Göteborg och Köpenhamn - framför allt tåg- och bussresenärer har många dagliga avgångar att välja emellan. För affärsresenärer kan flyg vara ett alternativ, även om den korta restiden i viss mån kompenseras av att man till skillnad från tåg- och bussresenärer inte åker till och från städernas centrum. För turister är tåg och buss ett trevligt alternativ där resan kröns av den magnifika utsikten när man åker över Öresundsbron.

Tåg från Göteborg till Köpenhamn

Tågresan mellan Göteborgs Central och Köpenhamns Hovedbanegård tar ungefär 3,5 timma. Det går minst en avgång i timmen, och såväl start som mål ligger i centrum av respektive stad. Vid vissa tider på dygnet går det till och med två avgångar i timmen. Ibland behöver man byta tåg på Malmö centralstation eller i Lund, men de flesta tågen går direkt till Köpenhamn. Bolagen som trafikerar sträckan är Öresundståg och SJ.

Buss från Göteborg till Köpenhamn

Från Nils Ericsson Terminalen (ligger i anslutning till centralstationen) till Ingerslevsgade vid DGI-byn i centrala Köpenhamn tar det strax under 4,5 timma med buss. Nettbuss express/Bus4U har fyra dagliga avgångar, precis som Swebus Express. Även Flixbus trafikerar denna sträcka och priserna ligger på runt 200 kr för en resa.

Flyg från Göteborg till Köpenhamn

Flygbolaget SAS har mellan fem och sju dagliga direktavgångar från Landvetter flygplats utanför Göteborg till Kastrup i Köpenhamn. Restiden ligger på runt en timme. Från Göteborgs centrum avgår det flygbussar var 20:e minut till Landvetter Flygplats, resan dit tar ungefär en halvtimme. Från Kastrup går det såväl tåg till Köpenhamns centrum var tionde minut som tunnelbana ungefär var femte minut. I båda fallen tar resan ungefär en kvart. Stationen ligger vid terminal 3, dit det går gratis transitbussar från övriga terminaler.

Restips: Resor från Göteborg to Köpenhamn

Restips: Enkla resor till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Köpenhamn.
FAQs

Avståndet mellan Göteborg och Köpenhamn är omkring 228 km.

Många av våra kunder som bokar en resa från Göteborg till Köpenhamn utökar ofta sin semester och reser till andra populära destinationer som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du funderar på att foga ytterligare en destinationion till din resplan mellan Göteborg och Köpenhamn, kan du låta Omio hitta de bästa förbindelserna mellan Köpenhamn och något av dessa excellenta resmål åt dig i dag!

Most popular trains, buses and flights

HemResorTravel to DanmarkTill KöpenhamnRes från Göteborg till Köpenhamn

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk