Res till Köpenhamn: Billiga tåg, bussar och flyg

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resa till Köpenhamn

Du kan enkelt och smidigt boka resor till Köpenhamn med tåg, buss eller flyg med Omio. Köpenhamn är med sina 1,3 miljoner invånare Nordens näst största stad. Turistindustrin står årligen för över 6,5 miljoner övernattningar. Sevärdheter i Köpenhamn inkluderar Tivoli, Amalienborg och den lille Havfrue.

Resor till Köpenhamn med tåg från Sverige

Från Köpenhamns centralstation utgår dagligen det lokala tågbolaget DSBs Intercity och Expresståg. De trafikerar rutter tillsammans med bolag som tyska DB och svenska SJ och Öresundståg. . Dagligen avgår tåg till danska destinationer och Europeiska städer som Berlin, Hamburg och Stockholm. Veolias tåg avgår var 20:e minut till södra Sverige och är en del av Öresundsregionens tågnätverk. För den som befinner sig i de centrala delarna av den danska huvudstaden är det enklast att ta sig till centralstationen med S-tog, buss eller taxi. Att resa från Malmö med tåg till Hovedbanegården tar c:a 30-45 minuter.

SJ och Deutsche Bahn biljetter kan köpas direkt med Omio.

✓ Alla SJ och Deutsche Bahn biljetter kan köpas direkt med Omio Appen
✓ Boka direkt DSB, Öresundståg, och MTR Express tågbiljetter med Omio
✓ Över 800 transportbolag på en plats

Skaffa appen!

Buss till Köpenhamns busstation

Med buss till Köpenhamns busstation kan man åka med Flixbus från Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö eller Eurolines från Stockholm och Oslo. Från Köpenhamn är det lätt att ta sig vidare till Europas större städer med bussbolag som Eurolines och Flixbus. Busstationen ligger vid Ingerslevsgade i direkt anslutning till Hovedbanegården. Från de centrala delarna av Köpenhamn är det enklast att ta sig till Hovedbanegården med S-tåg, metro, buss eller taxi. Från Malmö går det tre tåg i timmen till Köpenhamn, resan tar 35 minuter. Såväl tåg som tar bilresan tar c:a 40 minuter när man kör vägen över Öresundsbron.

Flyg till Kastrup

Danmarks största flygplats, Kastrup, räknas som Nordeuropas viktigaste knutpunkt. Härifrån avgår över 60 flygbolag. Varje år reser mer än 24 miljoner passagerar till över 150 destinationer världen över. Från Köpenhamns centrum till Kastrup tar man sig enklast med metro, buss eller taxi. Metron avgår var 4-6:e minut och tar c:a 15 minuter till Norreport station. Att resa till Kastrup från Malmö tar endast c:a 20 minuter med bil över Öresundsbron, att åka tåg tar drygt 20 minuter.

Resa till Köpenhamn med bil från Sverige

För den som tänkt sig att åka till Köpenhamn med bil går det snabbast att ta motorvägen. Norrifrån är det E20 som korsar Sverige och går över Öresundsbron. Från kontinenten tar man sig enklast via motorvägarna E47 och E55. Från Stockholm till Köpenhamn är körtiden strax under 7 timmar, från Malmö tar sträckan 40 minuter.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Köpenhamn
TrainKoebenhavn H

Bekvämligheter

FlightCopenhagen-Roskilde

Bekvämligheter

FlightCopenhagen

Bekvämligheter

Mat & dryck
Wifi
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.