JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
288 krSnälltåget
409 krFlixbus
1411 krNorwegian Air Shuttle
sön
23 jan.
289 krSnälltåget
443 krFlixbus
1151 krEurowings
mån
24 jan.
288 krSnälltåget
420 krFlixbus
1411 krNorwegian Air Shuttle
ons
26 jan.
278 krSJ
Hitta priser
465 krNorwegian Air Shuttle
tors
27 jan.
Hitta priser
Hitta priser
506 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
334 krSnälltåget
232 krFlixbus
465 krNorwegian Air Shuttle
lör
29 jan.
279 krSJ
387 krFlixbus
600 krSas Airways
tis
1 feb.
279 krSJ
Hitta priser
467 krNorwegian Air Shuttle
ons
2 feb.
279 krSJ
Hitta priser
467 krNorwegian Air Shuttle
tors
3 feb.
287 krSnälltåget
Hitta priser
585 krNorwegian Air Shuttle
lör
5 feb.
288 krSnälltåget
199 krFlixbus
975 krSas Airways
sön
6 feb.
300 krSnälltåget
387 krFlixbus
467 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
279 krSJ
232 krFlixbus
467 krNorwegian Air Shuttle
ons
9 feb.
278 krSJ
Hitta priser
586 krNorwegian Air Shuttle
tors
10 feb.
214 krSJ
387 krFlixbus
497 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Linköping och Köpenhamn

distanceAvstånd355 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss445 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Linköping till Köpenhamn är färdväg 355 km lång och tar i genomsnitt 9 h 30 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 445 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 409 kr.

Resetips: Bussar från Linköping till Köpenhamn

Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linköping to Köpenhamn.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Linköping till Köpenhamn?

Buss biljetter från Linköping till Köpenhamn kan vara så billiga som 409 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Linköping till Köpenhamn?

Buss biljetter från Linköping till Köpenhamn brukar ha ett genomsnittspris på 445 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt avstånd är det mellan Köpenhamn och Linköping med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Köpenhamn till Linköping är runt 355 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Linköping till Köpenhamn är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Linköping till Köpenhamn med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Linköping till Köpenhamn med buss är 6 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Linköping till Köpenhamn.

Vilka kan ta mig från Linköping till Köpenhamn med buss?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Linköping till Köpenhamn kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Linköping och Köpenhamn för att se vilka bekvämligheter de har.

Finns det någon direkt resa med buss från Linköping till Köpenhamn?

Om du letar efter en direkt resa från Linköping till Köpenhamn kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus för att komma till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Linköping till Köpenhamn?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Linköping till Köpenhamn om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med buss från Linköping till Köpenhamn reser vidare från Köpenhamn. Många väljer att fortsätta resan från Köpenhamn till närliggande destinationer som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som planerar en resa till Köpenhamn med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Linköping till Köpenhamn, kan jag resa med buss?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Köpenhamn från Linköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Linköping till Köpenhamn och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Linköping
Linkoping
Bekvämligheter