JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
395 krSJ
357 krVy Bus4You
fre
21 jan.
406 krSJ
358 krVy Bus4You
lör
22 jan.
396 krSJ
324 krFlixbus
sön
23 jan.
316 krSJ
230 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Malmö till Borås

distanceAvstånd235 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss314 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Malmö till Borås är färdväg 235 km lång och tar i genomsnitt 5 h 20 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 314 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 230 kr. Resande avreser oftast från Malmö Centralstation och anländer till Borås, Resecentrum.

Resetips: Bussar från Malmö till Borås

Ta bussen till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Borås.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Malmö till Borås vara?

Buss biljetter från Malmö till Borås kan vara så billiga som 230 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Malmö till Borås?

Buss biljetter från Malmö till Borås brukar ha ett genomsnittspris på 314 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt är det från Malmö till Borås med buss?

Innan du planerar din resa från Malmö till Borås kan det vara bra att veta att Borås är ungefär 235 km från Malmö när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Malmö till Borås är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Malmö till Borås?

Restiden med buss från Malmö till Borås kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 20 min.

Vilka är de mest använda busstationer i Malmö och i Borås?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Malmö är Malmö Centralstation. I Borås är den mest populära busstation bland resenärer Borås, Resecentrum.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Malmö och i Borås?

Du kan åka buss från Malmö på Malmö Centralstation som ligger 375 m från cityområdet. När du kommer fram till Borås kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Borås, Resecentrum, som ligger 498 m från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Malmö till Borås?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Borås om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som planerar en resa till Borås med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Borås och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många resenärer som anländer i Borås med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Jönköping från Borås kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Malmö till Borås?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Malmö och Borås. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Malmö till Borås så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Boras
Bekvämligheter