Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Helsingborg till Borås

distanceAvstånd186 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss287 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Helsingborg till Borås är färdväg 186 km lång och tar i genomsnitt 6 h 45 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 287 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 267 kr. Resande avreser oftast från Helsingborg Centralstation och anländer till Borås, Resecentrum.

Resetips: Bussar från Helsingborg till Borås

Ta bussen till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Helsingborg to Borås.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Helsingborg till Borås vara?

Buss biljetter från Helsingborg till Borås kan vara så billiga som 267 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Helsingborg till Borås i genomsnitt?

Buss biljetter till Borås från Helsingborg kostar 287 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Helsingborg till Borås och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan Borås och Helsingborg om jag väljer att resa med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Borås till Helsingborg är runt 186 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Helsingborg till Borås är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Helsingborg till Borås med buss?

En buss resa från Helsingborg till Borås har en genomsnittlig restid på 6 h 45 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Helsingborg till Borås så snabbt som möjligt.

Vilka är de mest använda busstationer i Helsingborg och i Borås?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Helsingborg till Borås kan det vara bra att veta att Helsingborg Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Helsingborg medan Borås, Resecentrum är den mest populära busstation för resenärer som åker till Borås.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Helsingborg och i Borås?

När du planerar din resa till Borås från Helsingborg kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Helsingborg är Helsingborg Centralstation som ligger 341 m från cityområdet. I Borås är den mest populära busstation Borås, Resecentrum som ligger 498 m från cityområdet.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Helsingborg till Borås?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Helsingborg till Borås om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många resenärer som anländer till Borås med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Jönköping från Borås kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Helsingborg till Borås reser vidare från Borås. Många väljer att fortsätta resan till från Borås till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Helsingborg till Borås?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Helsingborg till Borås utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Helsingborg
Borås
Helsingborg
Bekvämligheter
Helsingborg - Knutpunkten
Bekvämligheter