Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Borås till Uppsala

distanceAvstånd360 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 25 min
changesDirektbussJa

Bussar från Borås till Uppsala är rutt 360 km lång och tar i genomsnitt 9 h 25 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Borås Centralstation och anländer till Uppsala, Stora Torget.

Resetips: Bussar från Borås till Uppsala

Ta bussen till Uppsala. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Borås to Uppsala.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Uppsala och Borås om jag väljer att resa med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Borås till Uppsala? Avståndet mellan Borås och Uppsala med buss är runt 360 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Borås till Uppsala kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från Borås till Uppsala med buss?

Den genomsnittliga restiden med buss från Borås till Uppsala är 9 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Borås till Uppsala.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Borås till Uppsala?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Borås är Borås Centralstation. I Uppsala är den mest populära busstation bland resenärer Uppsala, Stora Torget.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Borås och i Uppsala?

Borås Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Borås och den ligger 513 m från cityområdet. Den busstation i Uppsala som är mest populär bland resenärer är Uppsala, Stora Torget som ligger 358 m från cityområdet.

Din buss resa från Borås till Uppsala måste inte ta slut i Uppsala. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Uppsala är Stockholm, Göteborg eller Malmö. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Göteborg eller Malmö kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med buss från Borås till Uppsala reser vidare från Uppsala. Många väljer att fortsätta resan till från Uppsala till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Hur kan jag från Borås till Uppsala om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Borås och Uppsala. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Borås till Uppsala så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Uppsala
Boras
Bekvämligheter