JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
208 krÖresundståg
sön
24 okt.
208 krÖresundståg
mån
25 okt.
208 krÖresundståg
tis
26 okt.
208 krÖresundståg
ons
27 okt.
208 krÖresundståg
tors
28 okt.
205 krÖresundståg
fre
29 okt.
205 krÖresundståg

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Falkenberg
Ta bussen till Falkenberg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Falkenberg.
FAQs
Hur långt är det från Göteborg till Falkenberg med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Göteborg till Falkenberg? Avståndet mellan Göteborg och Falkenberg med buss är runt 94 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Göteborg till Falkenberg kan du få.
Vilken busstation i Göteborg borde jag resa från? Vilken busstation i Falkenberg borde jag resa till?

Innan du planerar din resa från Göteborg till Falkenberg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Göteborg åker från Göteborg, Centralstation och anländer på Falkenberg, Stortorget i Falkenberg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast cityområdena i Göteborg och Falkenberg?

Om du planerar att resa med buss från Göteborg kan du räkna med att åka 0 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Göteborg, Centralstation. När du anländer i Falkenberg kan du räkna med att resa 0 km från Falkenberg, Stortorget till cityområdet.

När jag kommit fram till Falkenberg från Göteborg med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Falkenberg?
Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Falkenberg reser vidare från Falkenberg. Många väljer att fortsätta resan till från Falkenberg till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Hur kan jag från Göteborg till Falkenberg om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Göteborg och Falkenberg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Göteborg till Falkenberg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Falkenberg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13