Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Falkenberg och Göteborg

distanceAvstånd94 km
changesDirektbussJa

Bussar från Falkenberg till Göteborg är rutt 94 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Falkenberg tågstation och anländer till Gothenburg, Operan.

Resetips

Bussar från Falkenberg till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Falkenberg to Göteborg.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Göteborg och Falkenberg om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Falkenberg är runt 94 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Falkenberg till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Falkenberg och Göteborg bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Falkenberg är Falkenberg tågstation. I Göteborg är den mest populära busstation bland resenärer Gothenburg, Operan.

Var ligger de mest populära busstationer i Falkenberg för resa till Göteborg?

Du kan åka buss från Falkenberg på Falkenberg tågstation som ligger 1.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 409 m från cityområdet.

Din buss resa från Falkenberg till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Falkenberg till Göteborg, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Falkenberg och Göteborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Falkenberg till Göteborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Falkenberg
Göteborg
Falkenberg
Bekvämligheter