Bussar Prag Wien

De billigaste bussarna från Prag till Wien

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

260 kr

Genomsnittligt pris

298 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
15:00Praha, ÚAN Florenc4tim.40 19:40Wien
0 byten
260 kr1Enkelresa
11:00Praha, ÚAN Florenc5tim.00 16:00Wien
0 byten
317 kr1Enkelresa
18:00Praha, ÚAN Florenc4tim.30 22:30Wien
0 byten
317 kr1Enkelresa

Busstidtabell Prag till Wien

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
11:00Praha, ÚAN Florenc5tim.00 16:00Wien
0 byten
15:00Praha, ÚAN Florenc4tim.40 19:40Wien
0 byten
18:00Praha, ÚAN Florenc4tim.30 22:30Wien
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Prag till Wien

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

4 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 43 m

Bussar per dag

3

Distans

253 km

Av 3 bussar som avgår från Prag till Wien dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

18:00Praha, ÚAN Florenc4tim.30 22:30Wien
0 byten
317 kr1Enkelresa
15:00Praha, ÚAN Florenc4tim.40 19:40Wien
0 byten
260 kr1Enkelresa
11:00Praha, ÚAN Florenc5tim.00 16:00Wien
0 byten
317 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Wien?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Prag till Wien

distanceAvstånd252 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 54 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss193 kr
frequencyAntal Buss18 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 14 direkt bussar per dag
carriersBussbolagRegioJet a. S. ArdaTur, MiniBuzz, Leo Express, STUDENT AGENCY k. S. Arda Tur, TouristService, Flixbus, Eurolines Switzerland, Infobus, Croatia Bus d. O. O. BlaBlaCar, Tourist Service, Eurolines Germany, Union Ivkoni International eller RegioJet

Bussar från Prag till Wien är rutt 252 km lång och tar i genomsnitt 3 h 54 min med våra partner som RegioJet a. S. ArdaTur, MiniBuzz, Leo Express, STUDENT AGENCY k. S. Arda Tur, TouristService, Flixbus, Eurolines Switzerland, Infobus, Croatia Bus d. O. O. BlaBlaCar, Tourist Service, Eurolines Germany, Union Ivkoni International eller RegioJet. Normalt går det det finns 18 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 169 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 193 kr. Resande avreser oftast från Prague, Praha, Zličín och anländer till Vienna, International Busterminal (VIB).

Bussbolag: Student Agency, Leo Express eller FlixBus från Prag till Wien

Student Agency, Leo Express eller FlixBus bussar kan erbjuda dig mellan Prag och Wien från 169 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

Leo Express
FlixBus
Student Agency

Leo Express är ett tåg- och bussbolag som erbjuder följande buss biljettyper för din buss från Prag till Wien: Economy, Economy Plus, Business och Premium.

Leo Express biljetter från Prag till Wien finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta rutt med Leo Express från Prag till Wien, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella Leo Express buss tidtabeller och buss biljetter som är tillgängliga hos Omio för rutt. Du kan också se relevant reseinformation för Leo Express buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Prag till Wien och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa Leo Express Prag till Wien buss biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Leo Express buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Wien med Leo Express!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Prag till Wien buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 9 min
  • Genomsnittligt pris: 170 kr
  • FlixBus Antal: 14 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan Prag och Wien: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Ett av de bästa sätten att resa mellan Prag och Wien är att ta en/ett buss med Student Agency. Omio hjälper dig att hitta den optimala Student Agency buss mellan Prag och Wien genom att visa dig Student Agency’s aktuella buss tidtabeller, de buss biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Prag till Wien färdväg. Du kan förvänta dig att resa mellan Prag och Wien på en/ett buss med Student Agency. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Prag till Wien kan du kolla direkt om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Student Agency buss biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan från Prag till Wien!

Restips: Bussar från Prag till Wien

Ta bussen till Wien. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Wien.
FAQs
Buss biljetter från Prag till Wien kan vara så billiga som 169 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Prag till Wien kostar i genomsnitt 193 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Innan du planerar din resa från Prag till Wien kan det vara bra att veta att Wien är ungefär 252 km från Prag när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Prag till Wien är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
En buss resa från Prag till Wien har en genomsnittlig restid på 3 h 54 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Prag till Wien så snabbt som möjligt.

När man reser med buss från Prag till Wien är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Prag på Prague, Praha, Zličín och de flesta anländer till Wien på Vienna, International Busterminal (VIB).

Prague, Praha, Zličín är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Prag och den ligger 14.1 km från cityområdet. Den busstation i Wien som är mest populär bland resenärer är Vienna, International Busterminal (VIB) som ligger 7.2 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Prag till Wien med buss. När du ska åka till Wien från Prag kan du resa med RegioJet a. S. ArdaTur, MiniBuzz, Leo Express, STUDENT AGENCY k. S. Arda Tur, TouristService, Flixbus, Eurolines Switzerland, Infobus, Croatia Bus d. O. O. BlaBlaCar, Tourist Service, Eurolines Germany, Union Ivkoni International eller RegioJet. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Prag till Wien eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Prag till Wien, kolla in direkt buss från Prag till Wien med Flixbus, ArdaTur eller STUDENT AGENCY k. S. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Prag till Wien som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
I genomsnitt det finns 18 bussar om dagen från Prag till Wien. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna resa avgår från Prag klockan 05: 00. Den/det sista buss lämnar Prag klockan 21: 45. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Prag till Wien och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Prag och Wien. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Prag till Wien så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Wien med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Budapest, München eller Bratislava. Om du också vill upptäcka Budapest, München eller Bratislava från Wien kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Att resa från Prag till Wien utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Prag till Wien.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Prag

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk