Bussar Prag Wien

De billigaste bussarna från Prag till Wien

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

245 kr

Genomsnittligt pris

269 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
07:004tim.40
Praha, ÚAN Florenc
11:40Wien
245 kr1Enkelresa
0 byten
15:004tim.40
Praha, ÚAN Florenc
19:40Wien
294 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Prag till Wien

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
07:004tim.40
Praha, ÚAN Florenc
11:40Wien
0 byten
11:004tim.50
Praha, ÚAN Florenc
15:50Wien
0 byten
15:004tim.40
Praha, ÚAN Florenc
19:40Wien
0 byten
21:388tim.32
Prag
06:10Wien
1 byte
23:007tim.10
Praha, ÚAN Florenc
06:10Wien
1 byte

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Prag till Wien

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

3 tim. 54 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 58 m

Bussar per dag

5

Distans

253 km

Av 5 bussar som avgår från Prag till Wien dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
20:053tim.54
Praha, Hlavní Nádraží
23:59Wien
492 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Snabbast
14:053tim.55
Praha, Hlavní Nádraží
18:00Wien
615 kr1Enkelresa
0 byten
02:204tim.00
Praha, Hlavní Nádraží
06:20Wien
418 kr1Enkelresa
0 byten
18:054tim.00
Praha, Hlavní Nádraží
22:05Wien
615 kr1Enkelresa
0 byten
21:254tim.05
Praha, Hlavní Nádraží
01:30Wien
492 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Wien?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Prag till Wien

distanceAvstånd252 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss227 kr
frequencyAntal Buss11 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 11 direkt bussar per dag
carriersBussbolagSTUDENT AGENCY k. S. ArdaTur, Flixbus, RegioJet, TouristService, MiniBuzz, Eurolines Germany, BlaBlaCar, Tourist Service, Eurolines Switzerland, Arda Tur, Union Ivkoni International eller RegioJet a. S.

Bussresor från Prag till Wien är 252 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partners som STUDENT AGENCY k. S. ArdaTur, Flixbus, RegioJet, TouristService, MiniBuzz, Eurolines Germany, BlaBlaCar, Tourist Service, Eurolines Switzerland, Arda Tur, Union Ivkoni International eller RegioJet a. S. Normalt går det det finns 11 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 227 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 183 kr. Resande åker oftast från Praha, Hlavní Nádraží och anländer till Vienna, International Busterminal (VIB).

Bussbolag: Student Agency eller FlixBus från Prag till Wien

Student Agency eller FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Prag till Wien från 183 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus
Student Agency

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Prag till Wien buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 7 min
  • FlixBus Antal: 11 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan Prag och Wien: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Restips: Bussar från Prag till Wien

Restips: Ta bussen till Wien. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Wien.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Prag till Wien är 183 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Prag till Wien. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Bussbiljetter från Prag till Wien brukar ha ett genomsnittspris på 227 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Du kan förvänta dig att avståndet från Wien till Prag är runt 252 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Prag till Wien är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från Prag till Wien kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 30 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Prag till Wien kan det vara bra att veta att Praha, Hlavní Nádraží är mest populär bland resenärer som åker från Prag medan Vienna, International Busterminal (VIB) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Wien.

Om du planerar att resa med buss från Prag kan du räkna med att åka 2.9 km från centrum till den busstation som är mest populär, Praha, Hlavní Nádraží. När du anländer till Wien kan du räkna med att resa 6.8 km från Vienna, International Busterminal (VIB) till centrum.

Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Prag till Wien rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från FlixBus, Infobus, BlaBlaCar, ArdaTur eller STUDENT AGENCY k. S. För den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Wien.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Prag till Wien är 11 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Prag till Wien går klockan 04: 45. Den/Det sista buss som avgår från Prag till Wien går klockan 22: 25. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Prag till Wien med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Prag till Wien med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Prag till Wien på ett och samma ställe i Omios app.
Din bussresa från Prag till Wien måste inte ta slut i Wien. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Wien är Budapest, München eller Bratislava. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Budapest, München eller Bratislava kan Omio hjälpa dig!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Wien från Prag. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Prag till Wien och köp dina billiga bussbiljetter idag!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk