Bussar Kraków Wien

De billigaste bussarna från Kraków till Wien

Visar tider och priser för 08 okt.

Billigast

342 kr

Genomsnittligt pris

342 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
22:50Krakow, Dworzec Autobusowy6tim.40 05:30Wien
0 byten
342 kr1Enkelresa

Busstidtabell Kraków till Wien

Visar bussar för imorgon, lördag 8 oktober
22:50Krakow, Dworzec Autobusowy6tim.40 05:30Wien
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.
ons
19 okt.
tors
20 okt.
fre
21 okt.
lör
22 okt.
sön
23 okt.
mån
24 okt.
tis
25 okt.
ons
26 okt.
tors
27 okt.
fre
28 okt.

De snabbaste bussarna från Kraków till Wien

Visar tider och priser för 08 okt.

Snabbaste resan

6 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 40 m

Bussar per dag

1

Distans

331 km

Av 1 bussar som avgår från Kraków till Wien dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

22:50Krakow, Dworzec Autobusowy6tim.40 05:30Wien
0 byten
342 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Kraków till Wien

distanceAvstånd331 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss304 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagRegioJet, Euroticket, Flixbus, Eurolines Switzerland, Autokar Polska, Ecolines, STUDENT AGENCY k. S. Leo Express, Eurores eller Infobus

Bussresor från Kraków till Wien är 331 km lång och tar i genomsnitt 6 h 40 min med våra partners som RegioJet, Euroticket, Flixbus, Eurolines Switzerland, Autokar Polska, Ecolines, STUDENT AGENCY k. S. Leo Express, Eurores eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 304 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 230 kr.

Bussbolag: Leo Express, Ecolines eller FlixBus från Kraków till Wien

För så lite som 230 kr kan du resa med buss från Kraków till Wien med Leo Express, Ecolines eller FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

FlixBus
Ecolines
Leo Express

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Spara tid och pengar genom att söka och boka din Ecolines buss mellan Kraków och Wien online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Ecolines buss mellan Kraków och Wien kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Ecolines busstidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt mellan Kraków och Wien samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig bussbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Kraków och Wien, kan du kolla direkt om Ecolines biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Ecolines Kraków till Wien bussbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

Leo Express är ett tåg- och bussbolag som erbjuder följande buss biljettyper för din buss mellan Kraków och Wien: Economy, Economy Plus, Business och Premium.

Hitta billiga biljetter till Leo Express bussar mellan Kraków och Wien hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Kraków till Wien buss tidtabellen från Leo Express, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för färdväg, färdvägen från Kraków till Wien, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar mellan Kraków och Wien i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Leo Express bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Leo Express buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Wien från Kraków och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss mellan Kraków och Wien med Leo Express!

Restips: Bussar från Kraków till Wien

Restips: Ta bussen till Wien. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Kraków to Wien.
FAQs
Bussbiljetter från Kraków till Wien kan kosta så lite som 230 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Kraków till Wien.
Bussbiljetter från Kraków till Wien brukar ha ett genomsnittspris på 304 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Kraków till Wien kommer sträckan att ligga på cirka 331 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Kraków till Wien i förväg genom Omio.
Restiden med buss från Kraków till Wien kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 6 h 40 min.
Om du letar efter billiga bussar från Kraków till Wien kan du lita på att RegioJet, Euroticket, Flixbus, Eurolines Switzerland, Autokar Polska, Ecolines, STUDENT AGENCY k. S. Leo Express, Eurores eller Infobus tar dig till Wien snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Kraków och Wien och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Kraków till Wien rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från Flixbus, Eurores eller STUDENT AGENCY k. S. För den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Wien.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Kraków till Wien går klockan 05: 00. Den/Det sista buss som avgår från Kraków till Wien går klockan 22: 10. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Kraków till Wien med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Kraków till Wien med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Wien besöker ofta även Prag, Budapest eller München. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Wien och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Kraków till Wien utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Kraków till Wien. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk