Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Borås till Nyköping

distanceAvstånd264 km
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag

Bussar från Borås till Nyköping är färdväg 264 km lång med våra partner som. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Borås Centralstation och anländer till Nyköping, Flygbussarna Skavsta Airport.

Resetips

Bussar från Borås till Nyköping
Ta bussen till Nyköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Borås to Nyköping.
FAQs
Hur långt är avståndet från Borås till Nyköping när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Nyköping till Borås är runt 264 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Borås till Nyköping är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar buss från Borås till Nyköping?
En buss resa från Borås till Nyköping har en genomsnittlig restid på NaN h NaN min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Borås till Nyköping så snabbt som möjligt.
Jag ska resa till Nyköping från Borås. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Borås till Nyköping åker de ofta från Borås Centralstation i Borås och kommer fram till Nyköping, Flygbussarna Skavsta Airport i Nyköping. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Borås och Nyköping i förväg.

Var ligger busstationer i Borås och i Nyköping?

Om du planerar att resa med buss från Borås kan du räkna med att åka 513 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Borås Centralstation. När du anländer till Nyköping kan du räkna med att resa 6.1 km från Nyköping, Flygbussarna Skavsta Airport till cityområdet.

Hur många bussar per dag finns det mellan Borås och Nyköping?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Borås till Nyköping är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Många av våra kunder som planerar en resa till Nyköping med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nyköping och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Borås till Nyköping reser vidare från Nyköping. Många väljer att fortsätta resan till från Nyköping till närliggande destinationer som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Borås till Nyköping med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Nyköping från Borås. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Borås till Nyköping och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Borås
Nyköping
Boras
Bekvämligheter

Bussar från Borås till Nyköping: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver