Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Jönköping till Nyköping

distanceAvstånd198 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 23 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss176 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Jönköping till Nyköping är rutt 198 km lång och tar i genomsnitt 3 h 23 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 144 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 176 kr. Resande avreser oftast från Jönköping Centralstation och anländer till Nyköping, Flygbussarna Skavsta Airport.

Resetips: Bussar från Jönköping till Nyköping

Ta bussen till Nyköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Jönköping to Nyköping.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Jönköping till Nyköping med buss?

Buss biljetter från Jönköping till Nyköping kan vara så billiga som 144 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Vad brukar priset på en buss biljett från Jönköping till Nyköping ligga på?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Jönköping till Nyköping kan du vänta dig ett pris på 176 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt avstånd är det mellan Nyköping och Jönköping med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Nyköping till Jönköping är runt 198 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Jönköping till Nyköping är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar det att resa från Jönköping till Nyköping med buss?

Den genomsnittliga restiden med buss från Jönköping till Nyköping är 3 h 23 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Jönköping till Nyköping.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Jönköping och Nyköping bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Jönköping är Jönköping Centralstation. I Nyköping är den mest populära busstation bland resenärer Nyköping, Flygbussarna Skavsta Airport.

Hur långt från centrum i Jönköping och i Nyköping ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Jönköping på Jönköping Centralstation som ligger 533 m från cityområdet. När du kommer fram till Nyköping kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Nyköping, Flygbussarna Skavsta Airport, som ligger 6.1 km från cityområdet.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Jönköping till Nyköping?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Jönköping till Nyköping med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som planerar en resa till Nyköping med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nyköping och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som planerar en resa till Nyköping med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nyköping och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från Jönköping till Nyköping om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Att resa från Jönköping till Nyköping utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Jönköping till Nyköping.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Jönköping
Nyköping
Joenkoeping
Bekvämligheter
Jonkoping
Bekvämligheter

Bussar från Jönköping till Nyköping: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver