Bussar Stockholm Nyköping

De billigaste bussarna från Stockholm till Nyköping

Visar tider och priser för 14 aug.

Billigast

274 kr

Genomsnittligt pris

274 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

01:25Stockholms Cityterminalen6tim.42 08:07Nyköping Centralstation
1 byte
274 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Nyköping

Visar bussar för imorgon, söndag 14 augusti
01:25Stockholms Cityterminalen6tim.42 08:07Nyköping Centralstation
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Nyköping

Visar tider och priser för 14 aug.

Snabbaste resan

6 tim. 42 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 42 m

Bussar per dag

1

Distans

88 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Nyköping utan att göra minst ett byte.

01:25Stockholms Cityterminalen6tim.42 08:07Nyköping Centralstation
1 byte
274 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Nyköping

distanceAvstånd88 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss172 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagSJ, Vy Bus4You eller Flixbus

Bussar från Stockholm till Nyköping är färdväg 88 km lång och tar i genomsnitt 1 h 15 min med våra partner som SJ, Vy Bus4You eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 172 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 133 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Nyköping, Tågstation.

Bussbolag: SJ eller FlixBus från Stockholm till Nyköping

SJ eller FlixBus bussar kan erbjuda dig från Stockholm till Nyköping från 133 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus
SJ

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Stockholm till Nyköping buss information:

  • Genomsnittlig restid: 1 h 28 min
  • Genomsnittligt pris: 133 kr
  • FlixBus Antal: 6 per dag

Njut av en lätt och behaglig färdväg från Stockholm till Nyköping med SJ! Som officiell resepartner till SJ kan Omio hjälpa dig att leta rätt på aktuella buss tidtabeller från SJ, jämföra de bästa rutterna mellan Stockholm och Nyköping tillsammans med tillgängliga avgifter för olika klasser på denna rutt (inklusive information om bagagepolicy och den sevice som finns ombord) samt köpa den för dagen mest prisvärda biljetten hos SJ för sträckan Stockholm till Nyköping med buss. Om du söker SJ biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter, så att du hellre kan resa utan papper än att själv behöva stå i kö på busstation för att köpa biljetter. När du hittat din idealiska rutt bokar du buss från Stockholm till Nyköping, enkel resa, hos Omio eller på Omios app i bara några få steg. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av en resa mellan Stockholm och Nyköping i lugn och ro på en/ett buss med SJ.

Restips: Bussar från Stockholm till Nyköping

Ta bussen till Nyköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Nyköping.
FAQs
Buss biljetter från Stockholm till Nyköping kan kosta så lite som 133 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Stockholm till Nyköping.
Att resa med buss från Stockholm till Nyköping kostar i genomsnitt 172 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Stockholm till Nyköping med buss kan du räkna med att avståndet mellan Stockholm och Nyköping är ungefär 88 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Nyköping med buss är 1 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Nyköping.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Stockholm är Stockholm Centralstation. I Nyköping är den mest populära busstation bland resenärer Nyköping, Tågstation.

Om du planerar att resa med buss från Stockholm kan du räkna med att åka 2.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Stockholm Centralstation. När du anländer till Nyköping kan du räkna med att resa 1.4 km från Nyköping, Tågstation till cityområdet.

För att hitta bästa buss från Stockholm till Nyköping kan du använda dig av dessa bussbolag: SJ, Vy Bus4You eller Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till Nyköping och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Stockholm till Nyköping, kan du kolla upp Flixbus. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Nyköping kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Nyköping.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Stockholm till Nyköping klockan 05: 40   eller ta den/det sista buss från Stockholm till Nyköping som går klockan 21: 59. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Nyköping med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna rutt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Stockholm till Nyköping med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Nyköping besöker ofta även Stockholm-Arlanda, Sundbyberg eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Nyköping och de andra populära destinationerna.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Stockholm till Nyköping utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Nyköping

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk