Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Landvetter och Prag

distanceAvstånd857 km
changesDirektflygJa

Flyg från Landvetter till Prag är rutt 857 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Prague Vaclav Havel Airport.

Flyg från Landvetter till Prag

Från Landvetter går det enkelt och smidigt att ta sig till Prag, ett av Europas populäraste resmål med miljoner besökare från världens alla hörn varje år. Sträckan mellan städerna trafikeras av en uppsjö flygbolag och resenären kan välja mellan direktflyg och resor med mellanlandningar. Den genomsnittliga restiden ligger på runt sex timmar, men många flyg går betydligt snabbare än så.

Vilka flygbolag flyger från Landvetter till Prag?

SAS har många avgångar från Landvetter till Prag och flyger sju dagar i veckan. Lufthansa är ett annat bolag med frekventa resor till den tjeckiska huvudstaden. KLM flyger också ofta. CSA, Tjeckiens nationella flygbolag, erbjuder direktresor från Landvetter till Prag. Andra bolag, exempelvis Brussels Airlines, har enstaka flyg med mellanlandning.

Hur lång tid tar flyget från Landvetter till Prag?

Flyg från Landvetter till Prag som kräver mellanlandning – vilket gäller för majoriteten av resorna – har en genomsnittlig restid på ca sex timmar, medan direktflygen tar knappt tre timmar. Utbudet på direktflyg är dock begränsat till några få avgångar per dag. Fågelvägen mellan Landvetter och Prag är strax över 850 kilometer lång, men sträckan blir längre i och med stoppen på vägen. I sällsynta fall kan resan ta upp till ett dygn.

Hur många flygningar går det från Landvetter till Prag?

Dagligen lyfter ca 40 flyg från Landvetter med destination Prag. Utbudet halveras under helgen, men precis som under veckodagarna är avgångarna väl disponerade över dagen. De bolag som främst trafikerar rutten är Lufthansa, SAS och KLM, med ungefär lika många resor från Landvetter till Prag vardera. Dessa bolag flyger vanligtvis inte direkt till slutdestinationen.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Landvetter till Prag?

Avgångsflygplats: Göteborg–Landvetter FlygplatsGöteborg–Landvetter Flygplats ligger i Härryda kommun utanför Göteborg. Det tar 20 minuter att köra in till stadskärnan från flygplatsen. De sju miljoner resenärer som passerar här varje år kan dra nytta av bland annat terminalnära parkering och ett stort antal restauranger och servicestationer. Goda direktkommunikationer till Göteborg med omnejd är ett annat kännetecken för Landvetter.

Ankomstflygplats:Prag-Václav Havels flygplats

Prag-Václav Havels flygplats är hem för Czech Airlines och har över 12 miljoner besökare årligen. Landets största flygplats har allt önskvärt i form av service och faciliteter. Det går även skytteltrafik med buss till den närliggande tunnelbanestationen – det snabbaste kollektiva färdsättet in till centrum. Taxi tar ca 20 minuter från flygplatsen till stadskärnan.

Resetips

Flyg från Landvetter till Prag
Ta ett flyg enkelt till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Landvetter to Prag.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Prag och Landvetter om jag väljer att resa med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Landvetter till Prag? Avståndet mellan Landvetter och Prag med flyg är runt 857 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Landvetter till Prag kan du få.
Jag ska snart resa till Prag från Landvetter. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Landvetter till Prag är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Landvetter åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Prague Vaclav Havel Airport i Prag.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Landvetter och i Prag?

Du kan hitta Göteborg-Landvetter Flygplats, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Landvetter cirka 5.4 km från cityområdet. Den flygplats i Prag som är mest populär bland resenärer är Prague Vaclav Havel Airport som ligger 11.2 km från cityområdet.

Din flyg resa från Landvetter till Prag måste inte ta slut i Prag. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Prag är Berlin, Wien eller Budapest. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Wien eller Budapest kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med flyg till Prag besöker ofta även Berlin, Wien eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Prag och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Landvetter
Gothenburg-Landvetter
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Flygbussen förbinder flygplatsen med Göteborgs centrum. I centrum finns busshållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericsonterminalen och Park Aveny. På flygplatsen står bussarna precis utanför incheckningshallen.

Flyg från Landvetter till Prag: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver