Flyg Köpenhamns Flygplats (Kastrup) Prag

De billigaste flygen från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

1247 kr

Genomsnittligt pris

1247 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Eurowings
18:551tim.20
Köpenhamns Flygplats (Kastrup)
20:15Prag
1247 kr1Enkelresa
0 byten

Flygschema Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag

Visar flyg för imorgon, måndag 29 maj
Eurowings
18:551tim.20
Köpenhamns Flygplats (Kastrup)
20:15Prag
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni

De snabbaste flygen från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 20 m

Flyg per dag

1

Distans

627 km

Av 1 flyg som avgår från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) för Prag dagligen så reser 1 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Eurowings
18:551tim.20
Köpenhamns Flygplats (Kastrup)
20:15Prag
1247 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag Flyg

distanceAvstånd627 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg718 kr
changesDirekt flygetNej
carriersFlygbolagEurowings Europe, Norwegian Air Shuttle, tab, Eurowings, Ryanair, Swiss, KLM eller Austrian Airlines

Flygresor från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag är 627 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partners som Eurowings Europe, Norwegian Air Shuttle, tab, Eurowings, Ryanair, Swiss, KLM eller Austrian Airlines. Direktförbindelser med flyget finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 718 kr, kostar den billigaste flygbiljetter inte mer än 491 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Prague Vaclav Havel Airport.

Flygbolag: Eurowings, Ryanair eller KLM flyg från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag

Hitta de fördelaktigaste flyg mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Prag med Omios resepartners Eurowings, Ryanair eller KLM från 491 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din resa.

Ryanair
KLM
Eurowings

Ryanair är ett av de mest populära budgetflygbolagen i Europa och erbjuder billiga flyg över hela kontinenten. Ryanair, som grundades på Irland, gör det lätt att hoppa på ett flyg och flyga till populära europeiska destinationer snabbt och prisvärt. Detta lågprisflygbolag är känt för att ha direkta flyg till mindre och sekundära flygplatser, vanligtvis utanför större städer för att hålla kostnaderna nere. I alla Ryanairs avgiftstyper ingår att man får ta med en liten personlig väska, medan extra avgifter normalt tas ut för ytterligare handbagage och incheckat bagage.

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Prag: Economy och Business.

Eurowings är Tysklands ledande lågprisflygbolag och erbjuder ett urval av Smart-, Best- och BIZclass-tariffer för din nästa flyg mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Prag.

Restips: Flyg från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag

Restips: Ta ett flyg enkelt till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) to Prag.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Prag från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) är med flyg och det kan kosta så lite som 491 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flygbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag.
Att resa med flyget från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag kostar i genomsnitt 718 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en flygbiljett från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag? Avståndet mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Prag med flyg är runt 627 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flygbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag får du.
Restiden med flyg från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 20 min.

När våra kunder bokar sina billiga flygbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag reser de oftast från Københavns Lufthavn i Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och landar på Prague Vaclav Havel Airport i Prag. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Prag innan du påbörjar din resa.

När du planerar din resa till Prag från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från centrum. Den mest populära flygplats i Köpenhamns Flygplats (Kastrup) är Københavns Lufthavn som ligger 8.6 km från centrum. I Prag är den mest populära flygplats Prague Vaclav Havel Airport och den ligger 15.3 km från centrum.

Du kan ta dagens tidigaste flyget från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag klockan 05: 00   eller sista flyg från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag som går klockan 19: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna rutt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Prag med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Wien eller Budapest. Om du också vill upptäcka Berlin, Wien eller Budapest från Prag kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Prag: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemFlygFlyg i TjeckienFlyg PragFlyg Köpenhamns Flygplats (Kastrup) Prag

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk