Bussar Stockholm Düsseldorf

De billigaste bussarna från Stockholm till Düsseldorf

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1569 kr

Genomsnittligt pris

1769 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:59Stockholm, Cityterminalen24tim.21 00:20Düsseldorf, ZOB
1 byte
1569 kr1Enkelresa
Näst Billigast
23:59Stockholm, Cityterminalen20tim.28 20:27Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße
1 byte
1716 kr1Enkelresa
13:30Stockholm, Cityterminalen29tim.55 19:25Düsseldorf, ZOB
1 byte
2023 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Düsseldorf

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
13:30Stockholm, Cityterminalen29tim.55 19:25Düsseldorf, ZOB
1 byte
23:59Stockholm, Cityterminalen24tim.21 00:20Düsseldorf, ZOB
1 byte
23:59Stockholm, Cityterminalen20tim.28 20:27Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Düsseldorf

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

20 tim. 28 m

Genomsnittligt pris

1d 54 m

Bussar per dag

3

Distans

1148 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Düsseldorf utan att göra minst ett byte.

Snabbast
23:59Stockholm, Cityterminalen20tim.28 20:27Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße
1 byte
1716 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
23:59Stockholm, Cityterminalen24tim.21 00:20Düsseldorf, ZOB
1 byte
1569 kr1Enkelresa
13:30Stockholm, Cityterminalen29tim.55 19:25Düsseldorf, ZOB
1 byte
2023 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Düsseldorf

distanceAvstånd1147 km
durationGenomsnittlig restid med buss20 h 28 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 334 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Stockholm till Düsseldorf är rutt 1147 km lång och tar i genomsnitt 20 h 28 min med våra partner som Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 334 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 922 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Düsseldorf

Res från Stockholm till Düsseldorf från 922 kr med Omios buss partner FlixBus! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär rutt för dig.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Stockholm till Düsseldorf

Ta bussen till Düsseldorf. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Düsseldorf.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Stockholm till Düsseldorf är 922 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Düsseldorf. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Buss biljetter till Düsseldorf från Stockholm kostar 1 334 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Düsseldorf och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en buss biljett från Stockholm till Düsseldorf? Avståndet mellan Stockholm och Düsseldorf med buss är runt 1147 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Stockholm till Düsseldorf kan du få.
Restiden med buss från Stockholm till Düsseldorf kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 20 h 28 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Stockholm till Düsseldorf kan det vara bra att veta att Stockholm Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Stockholm medan Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße är den mest populära busstation för resenärer som åker till Düsseldorf.

Stockholm Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Stockholm och den ligger 2.1 km från cityområdet. Den busstation i Düsseldorf som är mest populär bland resenärer är Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße som ligger 1.1 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Düsseldorf kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Düsseldorf för att se vilka bekvämligheter de har.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Stockholm till Düsseldorf. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Stockholm till Düsseldorf går klockan 11: 30. Den/Det sista buss som avgår från Stockholm till Düsseldorf går klockan 21: 59. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Stockholm till Düsseldorf med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Stockholm till Düsseldorf med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din buss resa från Stockholm till Düsseldorf måste inte ta slut i Düsseldorf. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Düsseldorf är Berlin, Amsterdam eller Paris. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Amsterdam eller Paris kan Omio hjälpa dig!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Düsseldorf från Stockholm. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Stockholm till Düsseldorf och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Düsseldorf

Most popular trains, buses and flights

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk