Bussar Stockholm Sundsvall

lör 20 juli
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
23 juli
ons
24 juli
tors
25 juli
fre
26 juli
lör
27 juli
sön
28 juli
mån
29 juli

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Sundsvall

distanceAvstånd342 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss527 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixBus

Bussresor från Stockholm till Sundsvall är 342 km lång och tar i genomsnitt 5 h 30 min med våra partners som FlixBus. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna tur för så lite som 520 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 527 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och anländer till Sundsvall, Centralstation.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Sundsvall

Res från Stockholm till Sundsvall från 520 kr med Omios buss partner FlixBus! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populärt resa för dig.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Stockholm till Sundsvall buss information:

  • Genomsnittlig restid: 5 h 30 min
  • Billigaste pris: 520 kr

Restips: Bussar från Stockholm till Sundsvall

Restips: Ta bussen till Sundsvall. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Sundsvall.
FAQs
Billiga buss biljetter från Stockholm till Sundsvall kan kosta från så lite som 520 kr (42 €) när du bokar i förväg. Det genomsnittliga buss biljettpriset för Stockholm till Sundsvall är 527 kr (43 €); men priserna varierar beroende på tid på dagen och klass och de tenderar att vara dyrare på dagen.
I genomsnitt tar det 5 h 30 min   att resa från Stockholm till Sundsvall med buss, för den 342 km långa tur, men restiden kan variera om du reser på helger och helgdagar.
Den första buss från Stockholm till Sundsvall avgår kl 07: 30.
Den sista buss från Stockholm till Sundsvall avgår kl 16: 00.
Ta Stockholm till Sundsvall buss med FlixBus. Det är alltid bra att kolla alla möjliga bussbolag för resa till Sundsvall från Stockholm eftersom det kan finnas skillnader i de bekvämligheter de erbjuder.

Passagerare går ombord på buss mest frekvent från Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen), som ligger cirka från stadens centrum, och de kliver av buss vid Sundsvall, Centralstation, som ligger cirka från stadens centrum.

Den billigaste månaden för en buss från Stockholm till Sundsvall är april.
Det är användbart att jämföra dina alternativ eftersom det finns 3 sätt att resa från Stockholm till Sundsvall inklusive att ta en tåg, flyg eller buss.
HemBussarBussar Stockholm Sundsvall

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk