JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
625 krDeutsche Bahn with connection
779 krFlixbus
2568 krKLM
fre
21 jan.
658 krDeutsche Bahn with connection
527 krFlixbus
1153 krKLM
lör
22 jan.
Hitta priser
Hitta priser
1318 krKLM
sön
23 jan.
625 krDeutsche Bahn with connection
637 krFlixbus
1152 krKLM
mån
24 jan.
625 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1153 krKLM
tis
25 jan.
658 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
2008 krKLM
ons
26 jan.
658 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
2008 krKLM
tors
27 jan.
658 krDeutsche Bahn with connection
637 krFlixbus
2008 krKLM
fre
28 jan.
767 krDeutsche Bahn with connection
669 krFlixbus
1657 krKLM
mån
31 jan.
625 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1602 krKLM
tis
1 feb.
625 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1426 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Bremen till Stockholm

distanceAvstånd899 km
durationGenomsnittlig restid med buss17 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss647 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Bremen till Stockholm är färdväg 899 km lång och tar i genomsnitt 17 h 15 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 647 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 527 kr. Resande avreser oftast från Bremen Hbf och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Mellan Bremen och Stockholm

Bussar kan erbjuda dig från Bremen till Stockholm från 526 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Resetips: Bussar från Bremen till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bremen to Stockholm.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Bremen till Stockholm med buss?

Det billigaste sättet att ta sig till Stockholm från Bremen är med buss och det kan kosta så lite som 527 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Bremen till Stockholm.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Bremen till Stockholm?

Buss biljetter till Stockholm från Bremen kostar 647 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Bremen till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan Stockholm och Bremen om jag väljer att resa med buss?

När du reser med buss från Bremen till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 899 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Bremen till Stockholm i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar det att resa från Bremen till Stockholm med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Bremen och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Bremen till Stockholm med buss ligga på 17 h 15 min.

Jag ska resa till Stockholm från Bremen. Vilka är de mest använda busstationer?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Bremen är Bremen Hbf. I Stockholm är den mest populära busstation bland resenärer Stockholm, Terminalslingan.

Var ligger busstationer i Bremen och i Stockholm?

Du kan åka buss från Bremen på Bremen Hbf som ligger 1 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Stockholm, Terminalslingan, som ligger 587 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Bremen och Stockholm?

För att hitta bästa buss från Bremen till Stockholm kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Bremen till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Bremen till Stockholm?

Om du planerar att resa med buss från Bremen till Stockholm kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Din buss resa från Bremen till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Bremen till Stockholm?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stockholm från Bremen. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Bremen till Stockholm och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69