Madrid till Milan

tis 21 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från Madrid till Milan

Du kan ta dig från Madrid till Milan med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från Madrid till Milan är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

Union Ivkoni International
10:0028tim.00
Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83
14:00Milan
1116 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
Union Ivkoni International
10:0028tim.00
Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83
14:00Milan
1116 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
Air Europa
07:302tim.05
Madrid-Barajas flygplats (MAD)
09:35Milano-Malpensa flygplats (MXP)
3302 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
19:1522tim.55
Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83
18:10Milano, Autostazione Lampugnano
1621 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
15:4528tim.05
Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83
19:50Milano, Autostazione Lampugnano
2017 kr1Enkelresa
2 byten
FlixBus
20:5035tim.05
Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83
07:55Milano, San Donato
1843 kr1Enkelresa
3 byten
Wizz Air Malta
09:452tim.15
Madrid-Barajas flygplats (MAD)
12:00Milano-Malpensa flygplats (MXP)
2010 kr1Enkelresa
0 byten
Vueling
14:256tim.40
Madrid-Barajas flygplats (MAD)
21:05Milano-Malpensa flygplats (MXP)
1888 kr1Enkelresa
1 byte
Vueling
18:2014tim.55
Madrid-Barajas flygplats (MAD)
09:15Milano-Malpensa flygplats (MXP)
2205 kr1Enkelresa
1 byte

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tis
21 maj
ons
22 maj
tors
23 maj
fre
24 maj
lör
25 maj
sön
26 maj
mån
27 maj
tis
28 maj
ons
29 maj
tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni
tis
04 juni
ons
05 juni
tors
06 juni
fre
07 juni
lör
08 juni
sön
09 juni
mån
10 juni

Reseinformation mellan Madrid och Milan

distanceAvstånd1188 km
modeTillgängliga transportmedelBuss eller flyg
pricePrisspann för biljetter689 kr - 925 kr
cheapestBilligaste transportmedelFlyg • 689 kr • 2 h 5 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 689 kr • 2 h 5 min
carriersPopulära resebolagOurbus eller Ryanair

Res 1188 km med buss eller flyg från Madrid till Milan. Ourbus eller Ryanair är de bolag som normalt trafikerar denna resa. Resande kan även åka direkt med buss eller flyget från Madrid till Milan.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Reseföretag: Ryanair, FlixBus eller Air France från Madrid till Milan

Du kan resa med resa mellan Madrid och Milan med Ryanair, FlixBus eller Air France. När du söker efter tider och biljetter hos Omio visar vi dig de bästa alternativen som finns.

Hitta den perfekta resa från Madrid till Milan med Trenitalia. Trenitalia erbjuder olika biljettyper som passar allas budget såsom Base, Economy, Super Economy och Ordinaria. Du kan också använda Trenitalias rabattkort när du handlar hos Omio. Avståndet mellan Madrid och Milan med resa är 1188 km och det billigaste priset för en enkel biljett är {{ cheapest_price }}. Kolla in Trenitalias resa tidtabell mellan Madrid och Milan, jämför de bästa priserna för färdväg, färdvägen och boka din billiga resa biljett hos Omio idag!

Trenitalia är den främsta operatören för resa tjänster i Italien med en enorm resor flotta som erbjuder olika standard i fråga om komfort, bekvämligheter och färdhastighet. Företagets flaggskepp är höghastighets resor som Frecciarossa, Frecciargento och Frecciabianca. Trenitalia använder också resor som Eurocity (EC), Euronotte (EN), InterCity (IC), InterCitynotte (ICN) samt Regionale Veloce (RV), Regionale (R), Suburbano (S) och Metropolitano (M). Toaletter och tillgång till WiFi är standard på fjärr resa. I de flesta fall erbjuder resor även hinderfritt tillträde.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärdsbuss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på resor innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa resa resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

Vueling är ett av Spaniens ledande lågprisflygbolag där du kan välja mellan biljettyperna Basic, Optima och Time Flex för din nästa resa mellan Madrid och Milan.

Restips: Resor från Madrid to Milan

Restips: Enkla resor till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Milan.
FAQs

Det finns 2 sätt att resa från Madrid till Milan, inklusive att ta en/ett buss eller flyget.

Det billigaste sättet från Madrid till Milan är att ta en/ett flyget. Du kan hitta genomsnittliga biljettpriser omkring 689 kr jämfört med andra resealternativ till Milan:

En flyget resa kostar vanligen 237 kr mindre än en resa till Milan med buss, som kostar i genomsnitt 925 kr för samma tur.

Det snabbaste sättet att resa från Madrid till Milan är med flyget, vilket tar i genomsnitt 2 h 5 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Att åka till Milan med buss kan som jämförelse ta i genomsnitt 22 h 50 min.

Avståndet från Madrid till Milan är ungefär 1188 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Madrid till Milan är:

  • 1 buss dagligen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din färdvägen från Madrid till Milan, eftersom reguljära turer med buss eller flyget kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Madrid till Milan:

  • De flesta resenärer reser med sin/sitt buss från Madrid, Estación Sur de Autobuses och ankommer till Milano, Aeroporto di Milano Linate.
  • De flesta resande som betala för en flyg biljett från Madrid till Milan reser från Madrid-Barajas flygplats till Milano-Malpensa flygplats.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från Madrid till Milan kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

  • Ourbus, Alsa, BlaBlaCar Bus, FlixBus, Infobus eller Eurolines Switzerland kan ta dig till Milan med buss. Du hittar en bra deal på buss biljetter med BlaBlaCar Bus från Madrid till Milan för 925 kr hos Omio.
  • Ryanair, Malta Air, Iberia, Air Europa, Vueling Airlines, Air France, easyJet, Alitalia, Wizz Air, Lufthansa, Brussels Airlines, KLM, Alitalia (2), LAER, Wamos Air, TAP Portugal, Air Nostrum, Luxair, SWISS eller KLM Cityhopper kan ta dig till Milan med flyg. Du hittar en bra deal på flyg biljetter med Iberia från Madrid till Milan för 1 004 kr hos Omio.

Ja det finns direkta rutter från Madrid till Milan med följande resebolag:

  • Du kan hitta direkt bussar som tar dig till Milan med Ourbus eller FlixBus.
  • Du hittar direkta flyget förbindelser till Milan med Iberia eller Air Europa.

Eftersom du inte behöver byta någonstans på vägen brukar direkta förbindelser till Milan spara tid åt dig och ge dig bättre komfort, vilket är bra att tänka på innan du betala för biljetter till denna färdväg.

Omios kunder som reser från Madrid till Milan utökar också ofta sin semester för att åka till Paris, Rome, Venice, Florence eller Como. Omio kan hjälpa dig att planera din resa och hitta de bästa förbindelserna mellan Milan och dessa populära resmål till ett superbra pris.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk