Resor till Madrid

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resa till Madrid

Upplev det rika utbudet av mat- kultur- och shoppingupplevelser i Madrid. Här kan du ta del av allt från Plaza Mayor, Puerta del Sol till Gran Via och utforska många av stadens världsberömda sevärdheter. I stadskärnan hittar du ett stort antal museer och gallerier, runt hörnet väntar alltid något nytt att upptäcka. Det finns en rad resealternativ för resenärer till Madrid.

Flyg till Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Flygplatsen ligger i stadens nordöstra del, närmare bestämt i distriktet Barajas som ligger cirka 12 km från stadens centrum. Det här anses vara Spaniens viktigaste flygplats och av alla europeiska flygplatser har den här flest direktflyg till Latinamerika. Det är också hemmabasen för flygbolaget Iberia Airlines. Det avgår expressbussar dygnet runt som förbinder flygplatsen med stadens centrum. Det är även möjligt att att åka tunnelbanelinje 8 till och från flygplatsen. Även buss 200 trafikerar sträckan.

Tåg till Chamartín och Atocha

Det finns två tågstationer i staden, Chamartín och Atocha. Det flesta norrgående tåg avgår från Chamartín. Flertalet tåg mot Barcelona, Valencia och Spaniens södra delar avgår från Atocha. Tunnelbanelinjerna 1 och 10 tar resenärer till Chamartín station. För resenärer som behöver färdas mellan de två stationerna rekommenderas tunnelbanelinje 1.

Buss till Stación Sur de Autobuses

I staden finns hela åtta stycken busstationer. Ett flertal av de internationella avgångarna sker på Estación Sur de Autobuses, härifrån avgår även ett flertal bussresor mot södra Spanien. Det är möjligt att resa hit med tunnelbanelinje 6. Från Avenida de América bus terminal avgår turer mot Barcelona och Bilbao.

 

Bilresa till Madrid


För resenärer som anländer med flyg erbjuds biluthyrning på flygplatsen. Biluthyrning erbjuds ofta även vid tågstationerna. Parkering erbjuds dagligen i stadens centrala delar mellan kl 9 och 21. Tänk på att mobila apparater är förbjudna i Spanien under körning, om man inte använder handsfree. Körkort, hyresavtal för bilen, registreringsbevis och försäkringshandlingar ska alltid medtagas under resan i Spanien.

HemResorTravel to SpanienResor till Madrid

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk