Res till Madrid: Billiga tåg, bussar och flyg

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resa till Madrid

Upplev det rika utbudet av mat- kultur- och shoppingupplevelser i Madrid. Här kan du ta del av allt från Plaza Mayor, Puerta del Sol till Gran Via och utforska många av stadens världsberömda sevärdheter. I stadskärnan hittar du ett stort antal museer och gallerier, runt hörnet väntar alltid något nytt att upptäcka. Det finns en rad resealternativ för resenärer till Madrid.

Flyg till Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Flygplatsen ligger i stadens nordöstra del, närmare bestämt i distriktet Barajas som ligger cirka 12 km från stadens centrum. Det här anses vara Spaniens viktigaste flygplats och av alla europeiska flygplatser har den här flest direktflyg till Latinamerika. Det är också hemmabasen för flygbolaget Iberia Airlines. Det avgår expressbussar dygnet runt som förbinder flygplatsen med stadens centrum. Det är även möjligt att att åka tunnelbanelinje 8 till och från flygplatsen. Även buss 200 trafikerar sträckan.

Tåg till Chamartín och Atocha

Det finns två tågstationer i staden, Chamartín och Atocha. Det flesta norrgående tåg avgår från Chamartín. Flertalet tåg mot Barcelona, Valencia och Spaniens södra delar avgår från Atocha. Tunnelbanelinjerna 1 och 10 tar resenärer till Chamartín station. För resenärer som behöver färdas mellan de två stationerna rekommenderas tunnelbanelinje 1.

Buss till Stación Sur de Autobuses

I staden finns hela åtta stycken busstationer. Ett flertal av de internationella avgångarna sker på Estación Sur de Autobuses, härifrån avgår även ett flertal bussresor mot södra Spanien. Det är möjligt att resa hit med tunnelbanelinje 6. Från Avenida de América bus terminal avgår turer mot Barcelona och Bilbao.

 

Bilresa till Madrid


För resenärer som anländer med flyg erbjuds biluthyrning på flygplatsen. Biluthyrning erbjuds ofta även vid tågstationerna. Parkering erbjuds dagligen i stadens centrala delar mellan kl 9 och 21. Tänk på att mobila apparater är förbjudna i Spanien under körning, om man inte använder handsfree. Körkort, hyresavtal för bilen, registreringsbevis och försäkringshandlingar ska alltid medtagas under resan i Spanien.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Madrid
TrainMadrid Puerta De Atocha

Bekvämligheter

Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
BusMadrid Principe Pio

Bekvämligheter

BusMadryt

Bekvämligheter

BusUniv Pol.embajadores

Bekvämligheter

FlightMadrid-Barajas

Bekvämligheter

Mat & dryck
Wifi
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.