JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
887 krFinnair
1086 krTALLINK
mån
6 dec.
738 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
tis
7 dec.
624 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
ons
8 dec.
456 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
tors
9 dec.
624 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
fre
10 dec.
624 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
lör
11 dec.
456 krNorwegian Air Shuttle
977 krTALLINK
sön
12 dec.
778 krFinnair
1086 krTALLINK
mån
13 dec.
456 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
tis
14 dec.
456 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
ons
15 dec.
456 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
tors
16 dec.
456 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
fre
17 dec.
627 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
lör
18 dec.
738 krNorwegian Air Shuttle
977 krTALLINK
sön
19 dec.
1151 krFinnair
1086 krTALLINK
mån
20 dec.
624 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
tis
21 dec.
624 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
ons
22 dec.
1107 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
tors
23 dec.
1108 krNorwegian Air Shuttle
1086 krTALLINK
fre
24 dec.
884 krNorwegian Air Shuttle
1811 krTALLINK

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Stockholm och Helsingfors

distanceAvstånd395 km
durationGenomsnittlig restid med flyg55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg676 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Sas Airways, Finnair eller Cityjet

Flyg från Stockholm till Helsingfors är färdväg 395 km lång och tar i genomsnitt 55 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, Finnair eller Cityjet. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 676 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 456 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Helsinki Vantaa Airport.

Resetips

Flyg från Stockholm till Helsingfors
Ta ett flyg enkelt till Helsingfors. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Helsingfors.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till Helsingfors vara?
De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till Helsingfors är 456 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Helsingfors. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Stockholm till Helsingfors?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 676 kr för att ta flyg från Stockholm till Helsingfors. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Helsingfors från Stockholm.
Hur långt är avståndet mellan Stockholm och Helsingfors när man reser med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Helsingfors? Avståndet mellan Stockholm och Helsingfors med flyg är runt 395 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Helsingfors kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Helsingfors?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Helsingfors är 55 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till Helsingfors.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Stockholm till Helsingfors?

När det gäller en resa med flyg mellan Stockholm och Helsingfors är de mest populära flygplatser i Stockholm Stockholm Arlanda Airport och i Helsingfors är Helsinki Vantaa Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Stockholm och Helsingfors?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Stockholm cirka 36.4 km från cityområdet. Den flygplats i Helsingfors som är mest populär bland resenärer är Helsinki Vantaa Airport som ligger 16.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Helsingfors?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Helsingfors kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, Finnair eller Cityjet. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Helsingfors för att se vilka bekvämligheter de har.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Stockholm till Helsingfors?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Stockholm till Helsingfors, kolla in direkt flyg från Stockholm till Helsingfors med Norwegian Air Shuttle. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Stockholm till Helsingfors som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Helsingfors?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Helsingfors med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Helsingfors på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Helsingfors med flyg reser ofta även till ställen som Sankt Petersburg, Paris eller Berlin. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Helsingfors och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med flyg till Helsingfors besöker ofta även Sankt Petersburg, Paris eller Berlin. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Helsingfors och de andra populära destinationerna.