JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
384 krBlaBlaCar Bus
mån
6 dec.
384 krBlaBlaCar Bus
tis
7 dec.
384 krBlaBlaCar Bus
ons
8 dec.
384 krBlaBlaCar Bus
tors
9 dec.
472 krBlaBlaCar Bus
fre
10 dec.
450 krBlaBlaCar Bus
lör
11 dec.
384 krBlaBlaCar Bus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Calais och London

distanceAvstånd150 km
durationGenomsnittlig restid med buss16 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss406 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France, Ouibus eller Isilines

Bussar från Calais till London är rutt 150 km lång och tar i genomsnitt 16 h 25 min med våra partner som Eurolines France, Ouibus eller Isilines. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 406 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 384 kr. Resande avreser oftast från Calais Ville och anländer till London, Hammersmith Bridge Road.

Resetips

Bussar från Calais till London
Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Calais to London.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Calais till London?
Buss biljetter från Calais till London kan vara så billiga som 384 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Calais till London?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Calais till London kan du vänta dig ett pris på 406 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan London och Calais om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från London till Calais är runt 150 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Calais till London är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar det att resa från Calais till London med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Calais och London. På ett ungefär kan resan från Calais till London med buss ligga på 16 h 25 min.
Jag ska resa till London från Calais. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Calais till London kan det vara bra att veta att Calais Ville är mest populär bland resenärer som åker från Calais medan London, Hammersmith Bridge Road är den mest populära busstation för resenärer som åker till London.

Hur långt från centrum i Calais och i London ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Calais kan du räkna med att åka 533 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Calais Ville. När du anländer till London kan du räkna med att resa 7.2 km från London, Hammersmith Bridge Road till cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Calais och London?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Calais till London kan du ta buss med Eurolines France, Ouibus eller Isilines. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Calais och London för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Calais till London?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Calais till London med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till London med buss reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Calais till London måste inte ta slut i London. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av London är Paris, Amsterdam eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Amsterdam eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Calais till London?
Det är inga problem att resa från Calais till London utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Calais till London. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Calais
London
CALAIS - Eurotunnel Departures
Bekvämligheter
Calais
Bekvämligheter
Calais (Cite Europe)
Bekvämligheter
Calais (Front of ferry port)
Bekvämligheter
Calais Cité Europe
Bekvämligheter

Bussar från Calais till London: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver