De billigaste bussarna från Milan till Ljubljana

Visar tider och priser för 21 jan.

Cheapest

368 kr

Average

368 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Milan till Ljubljana kostar omkring 368 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 368 kr.

Billigast
14:30Milan6tim.30 21:00Ljubljana
0 changes
368 kr1Enkelresa

Busstidtabell Milan till Ljubljana

Visar bussar för imorgon, fre 21 januari
14:30Milan6tim.30 21:00Ljubljana
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
368 krUnion Ivkoni International
lör
22 jan.
366 krUnion Ivkoni International
sön
23 jan.
307 krFlixbus
mån
24 jan.
274 krFlixbus
tis
25 jan.
299 krUnion Ivkoni International
ons
26 jan.
208 krFlixbus
tors
27 jan.
208 krFlixbus
fre
28 jan.
252 krFlixbus
lör
29 jan.
241 krFlixbus
sön
30 jan.
208 krFlixbus
mån
31 jan.
237 krFlixbus
tis
1 feb.
299 krUnion Ivkoni International
fre
4 feb.
208 krFlixbus
lör
5 feb.
208 krFlixbus
sön
6 feb.
208 krFlixbus
mån
7 feb.
298 krUnion Ivkoni International
tis
8 feb.
196 krFlixbus
ons
9 feb.
208 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Milan till Ljubljana

Visar tider och priser för 21 jan.

Snabbaste resan

6 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

417 km

Av 1 bussar som avgår från Milan till Ljubljana dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 417 km på genomsnittligen 6 tim. 30 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 6 tim. 30 m .

De långsammaste bussarna tar 6 tim. 30 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
14:30Milan6tim.30 21:00Ljubljana
0 changes
368 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Milan till Ljubljana

distanceAvstånd417 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss299 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Bus Center, Union Ivkoni International, Infobus, Baltour eller GoOpti

Bussar från Milan till Ljubljana är resa 417 km lång och tar i genomsnitt 4 h med våra partner som Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Bus Center, Union Ivkoni International, Infobus, Baltour eller GoOpti. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 299 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 208 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Ljubljana, Central Hotel.

Resetips: Bussar från Milan till Ljubljana

Ta bussen till Ljubljana. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Ljubljana.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Milan till Ljubljana vara?

Buss biljetter från Milan till Ljubljana kan kosta så lite som 208 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Milan till Ljubljana.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Milan till Ljubljana?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 299 kr för att ta buss från Milan till Ljubljana. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Ljubljana från Milan.

Hur lång är sträckan mellan Ljubljana och Milan om jag väljer att resa med buss?

När du reser från Milan till Ljubljana med buss kan du räkna med att avståndet mellan Milan och Ljubljana är ungefär 417 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid tar det att resa från Milan till Ljubljana med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Milan till Ljubljana med buss är 4 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Milan till Ljubljana.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Milan till Ljubljana?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Milan till Ljubljana kan det vara bra att veta att Milano Centrale är mest populär bland resenärer som åker från Milan medan Ljubljana, Central Hotel är den mest populära busstation för resenärer som åker till Ljubljana.

Var ligger busstationer i Milan och i Ljubljana?

Om du planerar att resa med buss från Milan kan du räkna med att åka 2.8 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Milano Centrale. När du anländer till Ljubljana kan du räkna med att resa 543 m från Ljubljana, Central Hotel till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Milan till Ljubljana med buss?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Milan till Ljubljana kan du ta buss med Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Bus Center, Union Ivkoni International, Infobus, Baltour eller GoOpti. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Milan och Ljubljana för att se vilka bekvämligheter de har.

Kan jag hitta en direkt resa med buss från Milan till Ljubljana utan transfer emellan?

Om du letar efter en direkt resa från Milan till Ljubljana kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus, Union Ivkoni International eller goopti för att komma till Ljubljana snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Hur många bussar per dag finns det från Milan till Ljubljana?

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Milan till Ljubljana är 2 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Milan till Ljubljana?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Milan till Ljubljana om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med buss till Ljubljana besöker ofta även Budapest, Wien eller Venedig. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Ljubljana och de andra populära destinationerna.

Många resenärer som anländer i Ljubljana med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Budapest, Wien eller Venedig. Om du också vill upptäcka Budapest, Wien eller Venedig från Ljubljana kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Kan jag resa från Milan till Ljubljana med buss istället för att resa med bil?

Att resa från Milan till Ljubljana utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Milan till Ljubljana.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Ljubljana
Milano - Terminal Bus di Lampugnano
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna M1<br>Busslinjerna 68

Bussar från Milan till Ljubljana: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver