JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
241 krUnion Ivkoni International
tis
30 nov.
243 krUnion Ivkoni International
ons
1 dec.
240 krUnion Ivkoni International
tors
2 dec.
237 krUnion Ivkoni International
fre
3 dec.
196 krUnion Ivkoni International
lör
4 dec.
152 krFlixbus
sön
5 dec.
234 krUnion Ivkoni International
mån
6 dec.
235 krUnion Ivkoni International
tis
7 dec.
237 krUnion Ivkoni International
ons
8 dec.
109 krFlixbus
tors
9 dec.
235 krUnion Ivkoni International
fre
10 dec.
196 krUnion Ivkoni International
lör
11 dec.
196 krUnion Ivkoni International
sön
12 dec.
196 krUnion Ivkoni International
mån
13 dec.
196 krUnion Ivkoni International
tis
14 dec.
109 krFlixbus
ons
15 dec.
196 krUnion Ivkoni International
tors
16 dec.
109 krFlixbus
fre
17 dec.
196 krUnion Ivkoni International
lör
18 dec.
122 krFlixbus
sön
19 dec.
196 krUnion Ivkoni International

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Zagreb och Ljubljana

distanceAvstånd116 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss220 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Infobus, Eurolines Switzerland, Croatia Bus d. O. O. GoOpti, Bus Center, Eurolines Germany, Autotrans by Arriva, Union Ivkoni International, Nomago eller Črnja Tours

Bussar från Zagreb till Ljubljana är rutt 116 km lång och tar i genomsnitt 2 h med våra partner som Flixbus, Infobus, Eurolines Switzerland, Croatia Bus d. O. O. GoOpti, Bus Center, Eurolines Germany, Autotrans by Arriva, Union Ivkoni International, Nomago eller Črnja Tours. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 152 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 220 kr.

Resetips

Bussar från Zagreb till Ljubljana
Ta bussen till Ljubljana. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zagreb to Ljubljana.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Zagreb till Ljubljana?
Buss biljetter från Zagreb till Ljubljana kan vara så billiga som 153 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Zagreb till Ljubljana?
Buss biljetter till Ljubljana från Zagreb kostar 221 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Zagreb till Ljubljana och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt avstånd är det mellan Ljubljana och Zagreb med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Ljubljana till Zagreb är runt 116 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Zagreb till Ljubljana är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Zagreb till Ljubljana?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Zagreb och Ljubljana. På ett ungefär kan resan från Zagreb till Ljubljana med buss ligga på 2 h.
Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Zagreb och Ljubljana?
För att hitta bästa buss från Zagreb till Ljubljana kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Infobus, Eurolines Switzerland, Croatia Bus d. O. O. GoOpti, Bus Center, Eurolines Germany, Autotrans by Arriva, Union Ivkoni International, Nomago eller Črnja Tours. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Zagreb till Ljubljana och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Finns det någon direkt resa med buss från Zagreb till Ljubljana?
Om du letar efter en direkt resa från Zagreb till Ljubljana kan du köpa dina buss biljetter från Union Ivkoni International eller goopti för att komma till Ljubljana snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Zagreb till Ljubljana?
Om du planerar att resa med buss från Zagreb till Ljubljana kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Ljubljana besöker ofta även Budapest, Wien eller Venedig. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Ljubljana och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Zagreb till Ljubljana reser vidare från Ljubljana. Många väljer att fortsätta resan till från Ljubljana till närliggande destinationer som Budapest, Wien eller Venedig. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Hur kan jag från Zagreb till Ljubljana om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Zagreb och Ljubljana. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Zagreb till Ljubljana så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Zagreb
Ljubljana
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb - Autobusni kolodvor
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Gracac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Imotski
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Karlovac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Knin
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Sinj
Bekvämligheter
Zagreb Autobusni kolodvor Busterminal
Bekvämligheter