JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
249 krFlixbus
fre
3 dec.
2522 krgoopti
lör
4 dec.
232 krUnion Ivkoni International
sön
5 dec.
2284 krgoopti
mån
6 dec.
232 krUnion Ivkoni International
tis
7 dec.
281 krFlixbus
ons
8 dec.
314 krFlixbus
tors
9 dec.
433 krgoopti
fre
10 dec.
2251 krgoopti
lör
11 dec.
232 krUnion Ivkoni International
sön
12 dec.
216 krFlixbus
mån
13 dec.
2165 krgoopti
tis
14 dec.
2229 krgoopti
ons
15 dec.
2219 krgoopti
tors
16 dec.
2208 krgoopti
fre
17 dec.
2197 krgoopti
lör
18 dec.
232 krUnion Ivkoni International
mån
20 dec.
931 krgoopti
tis
21 dec.
2110 krgoopti

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Zagreb till Venedig
Ta bussen till Venedig. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zagreb to Venedig.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Zagreb till Venedig vara?
Det billigaste sättet att ta sig till Venedig från Zagreb är med buss och det kan kosta så lite som 232 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Zagreb till Venedig.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Zagreb till Venedig?
Buss biljetter från Zagreb till Venedig brukar ha ett genomsnittspris på 869 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur lång är sträckan mellan Venedig och Zagreb om jag väljer att resa med buss?
När du reser med buss från Zagreb till Venedig kommer sträckan att ligga på cirka 286 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Zagreb till Venedig i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Zagreb till Venedig med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Zagreb till Venedig är 5 h. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Zagreb till Venedig.
Vilka kan ta mig från Zagreb till Venedig med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Zagreb till Venedig med buss. När du ska åka till Venedig från Zagreb kan du resa med Flixbus, GoOpti, Infobus eller Bus Center. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Zagreb till Venedig eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många bussar är det mellan Zagreb och Venedig om dagen?
I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från Zagreb till Venedig. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Zagreb till Venedig?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Zagreb till Venedig om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Venedig besöker ofta även Rom, Milan eller Florens. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Venedig och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Zagreb till Venedig reser vidare från Venedig. Många väljer att fortsätta resan till från Venedig till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Zagreb till Venedig med buss istället för att resa med bil?
Det är inga problem att resa från Zagreb till Venedig utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Zagreb till Venedig. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Zagreb
Venedig
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb - Autobusni kolodvor
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Gracac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Imotski
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Karlovac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Knin
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Sinj
Bekvämligheter
Zagreb Autobusni kolodvor Busterminal
Bekvämligheter