JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
642 krFlixbus
tors
21 okt.
245 krFlixbus
fre
22 okt.
213 krFlixbus
lör
23 okt.
213 krFlixbus
sön
24 okt.
245 krFlixbus
mån
25 okt.
213 krFlixbus
tis
26 okt.
245 krFlixbus
ons
27 okt.
277 krFlixbus
tors
28 okt.
245 krFlixbus
fre
29 okt.
532 krgoopti
lör
30 okt.
277 krFlixbus
sön
31 okt.
228 krUnion Ivkoni International
tis
2 nov.
245 krFlixbus
ons
3 nov.
277 krFlixbus
tors
4 nov.
245 krFlixbus
fre
5 nov.
213 krFlixbus
lör
6 nov.
228 krUnion Ivkoni International
sön
7 nov.
245 krFlixbus
mån
8 nov.
213 krFlixbus
tis
9 nov.
245 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Venedig till Zagreb
Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Venedig to Zagreb.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Venedig till Zagreb?
De billigaste buss biljetterna från Venedig till Zagreb är 213 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Venedig till Zagreb. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Venedig till Zagreb?
Buss biljetter från Venedig till Zagreb brukar ha ett genomsnittspris på 288 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Venedig till Zagreb med buss?
Innan du planerar din resa från Venedig till Zagreb kan det vara bra att veta att Zagreb är ungefär 286 kmifrån Venedig när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Venedig till Zagreb är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Venedig till Zagreb?
Resetiden med buss från Venedig till Zagreb kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 5 h.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Venedig till Zagreb?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Venedig till Zagreb åker de ofta från Venezia Mestre i Venedig och kommer fram till Zagreb, Autobusni Kolodvor i Zagreb. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Venedig och Zagreb i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast cityområdena i Venedig och Zagreb?

När du åker från Venedig kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Venezia Mestre som ligger 8 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Zagreb kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Zagreb är Zagreb, Autobusni Kolodvor och ligger 1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Venedig och Zagreb?
Om du letar efter billiga bussar från Venedig till Zagreb kan du lita på att Flixbus, GoOpti, Infobus eller Bus Center kan ta dig till Zagreb snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Venedig och Zagreb för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med buss från Venedig till Zagreb utan transfer emellan?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Venedig till Zagreb kolla in direkt buss från Venedig till Zagreb med Flixbus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Venedig till Zagreb som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Venedig till Zagreb?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Venedig och Zagreb. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Venedig till Zagreb så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Zagreb från Venedig med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Zagreb?
Många av våra kunder som reser med buss till Zagreb besöker ofta även Budapest, Wien eller Ljubljana. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Venedig till Zagreb om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Zagreb från Venedig. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Venedig till Zagreb och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Venedig
Zagreb
Venezia
Bekvämligheter