Bussar Ljubljana Venedig

ons 8 dec.
+ Add Return

COMPARE Prices across different modes

ons
8 dec.
25 krInfobus
tors
9 dec.
16 krFlixbus
fre
10 dec.
16 krFlixbus
lör
11 dec.
15 krUnion Ivkoni International
mån
13 dec.
15 krUnion Ivkoni International
ons
15 dec.
25 krInfobus
tors
16 dec.
15 krUnion Ivkoni International
lör
18 dec.
15 krUnion Ivkoni International
mån
20 dec.
15 krUnion Ivkoni International
ons
22 dec.
25 krInfobus
tors
23 dec.
15 krUnion Ivkoni International
lör
25 dec.
15 krUnion Ivkoni International
mån
27 dec.
15 krUnion Ivkoni International

These companies trust us. We sell their tickets all in one place.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Ljubljana och Venedig

distanceAvstånd182 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss187 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, Infobus, Nomago, GoOpti, BlaBlaCar, TripstAir eller Bus Center

Bussar från Ljubljana till Venedig är rutt 182 km lång och tar i genomsnitt 3 h med våra partner som Flixbus, Infobus, Nomago, GoOpti, BlaBlaCar, TripstAir eller Bus Center. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 187 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 158 kr.

Resetips

Bussar från Ljubljana till Venedig
Ta bussen till Venedig. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Ljubljana to Venedig.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Ljubljana till Venedig med buss?
Det billigaste sättet att ta sig till Venedig från Ljubljana är med buss och det kan kosta så lite som 158 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Ljubljana till Venedig.
Vad brukar priset på en buss biljett från Ljubljana till Venedig ligga på?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 187 kr för att ta buss från Ljubljana till Venedig. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Venedig från Ljubljana.
Hur långt är det från Ljubljana till Venedig med buss?
Innan du planerar din resa från Ljubljana till Venedig kan det vara bra att veta att Venedig är ungefär 182 km från Ljubljana när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Ljubljana till Venedig är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar det att resa från Ljubljana till Venedig med buss?
En buss resa från Ljubljana till Venedig har en genomsnittlig restid på 3 h. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Ljubljana till Venedig så snabbt som möjligt.
Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Ljubljana och Venedig?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Ljubljana till Venedig med buss. När du ska åka till Venedig från Ljubljana kan du resa med Flixbus, Infobus, Nomago, GoOpti, BlaBlaCar, TripstAir eller Bus Center. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Ljubljana till Venedig eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det några billiga direkta buss resor till Venedig från Ljubljana?
Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Ljubljana till Venedig rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Infobus, Union Ivkoni International eller goopti för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Venedig.
Hur många bussar per dag finns det från Ljubljana till Venedig?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Ljubljana till Venedig är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Ljubljana till Venedig?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Ljubljana till Venedig med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Ljubljana till Venedig på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Venedig besöker ofta även Rom, Milan eller Florens. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Venedig och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Ljubljana till Venedig måste inte ta slut i Venedig. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Venedig är Rom, Milan eller Florens. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Milan eller Florens kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Ljubljana till Venedig, kan jag resa med buss?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Ljubljana till Venedig utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.