JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
1694 krAir France
fre
21 jan.
241 krFlixbus
1106 krVueling
lör
22 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
1690 krAir France
sön
23 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
1150 krVueling
mån
24 jan.
317 krFlixbus
1690 krAir France
tis
25 jan.
298 krFlixbus
1690 krHOP!
ons
26 jan.
317 krFlixbus
1690 krAir France
tors
27 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
1799 krAir France
fre
28 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
843 krVueling
lör
29 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
1648 krAir Dolomiti
sön
30 jan.
274 krBlaBlaCar Bus
799 krVueling
mån
31 jan.
263 krFlixbus
1092 krAir France
tis
1 feb.
Hitta priser
1648 krAir Dolomiti
ons
2 feb.
317 krFlixbus
90 krMalta Air
tors
3 feb.
274 krBlaBlaCar Bus
1206 krAir France
fre
4 feb.
241 krFlixbus
90 krMalta Air
lör
5 feb.
241 krFlixbus
1140 krAir France
sön
6 feb.
263 krFlixbus
90 krMalta Air
mån
7 feb.
274 krBlaBlaCar Bus
1093 krHOP!
tis
8 feb.
274 krBlaBlaCar Bus
1093 krAir France

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Milan och Marseille

distanceAvstånd386 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss294 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Infobus, Union Ivkoni International, Baltour, BlaBlaCar Bus eller Eurolines France

Bussar från Milan till Marseille är rutt 386 km lång och tar i genomsnitt 8 h 25 min med våra partner som Flixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Infobus, Union Ivkoni International, Baltour, BlaBlaCar Bus eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 241 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 294 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Marseille, Gare Saint-Charles.

Bussbolag: Milan till Marseille med

Res från Milan till Marseille från 241 kr med Omios buss partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär färdväg för dig.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Resetips: Bussar från Milan till Marseille

Ta bussen till Marseille. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Marseille.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Milan till Marseille vara?

Buss biljetter från Milan till Marseille kan vara så billiga som 241 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Milan till Marseille?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Milan till Marseille kan du vänta dig ett pris på 294 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är det från Milan till Marseille med buss?

När du reser med buss från Milan till Marseille kommer sträckan att ligga på cirka 386 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Milan till Marseille i förväg genom Omio.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Milan till Marseille med buss?

Den genomsnittliga restiden med buss från Milan till Marseille är 8 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Milan till Marseille.

Vilken busstation i Milan bör jag resa från? Vilken busstation i Marseille bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Milan är Milano Centrale. I Marseille är den mest populära busstation bland resenärer Marseille, Gare Saint-Charles.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Milan och i Marseille?

När du planerar din resa till Marseille från Milan kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Milan är Milano Centrale som ligger 2.8 km från cityområdet. I Marseille är den mest populära busstation Marseille, Gare Saint-Charles som ligger 876 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Milan till Marseille med buss?

Om du letar efter billiga bussar från Milan till Marseille kan du lita på att Flixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Infobus, Union Ivkoni International, Baltour, BlaBlaCar Bus eller Eurolines France kan ta dig till Marseille snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Milan och Marseille för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Milan till Marseille?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Milan till Marseille med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Milan till Marseille på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med buss från Milan till Marseille reser vidare från Marseille. Många väljer att fortsätta resan från Marseille till närliggande destinationer som Paris, Barcelona eller Nice. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som reser med buss till Marseille besöker ofta även Paris, Barcelona eller Nice. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Marseille och de andra populära destinationerna.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Milan till Marseille, kan jag resa med buss?

Det är inga problem att resa från Milan till Marseille utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Milan till Marseille. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Marseille
Milano - Terminal Bus di Lampugnano
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna M1<br>Busslinjerna 68

Bussar från Milan till Marseille: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver