JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
Hitta priser
1172 krIberia Express
fre
3 dec.
1284 krUnion Ivkoni International
Hitta priser
lör
4 dec.
Hitta priser
2685 krWhite Airways
sön
5 dec.
1059 krUnion Ivkoni International
1020 krIberia Express
mån
6 dec.
Hitta priser
2685 krWhite Airways
tis
7 dec.
861 krUnion Ivkoni International
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Sevilla till Marseille

distanceAvstånd1164 km
durationGenomsnittlig restid med buss25 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 060 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Sevilla till Marseille är rutt 1164 km lång och tar i genomsnitt 25 h 45 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 060 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 861 kr. Resande avreser oftast från Sevilla San Bernardo och anländer till Marseille, Gare Saint-Charles.

Resetips

Bussar från Sevilla till Marseille
Ta bussen till Marseille. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sevilla to Marseille.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Sevilla till Marseille?
Buss biljetter från Sevilla till Marseille kan vara så billiga som 861 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Sevilla till Marseille i genomsnitt?
Buss biljetter till Marseille från Sevilla kostar 1 060 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Sevilla till Marseille och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Marseille och Sevilla om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Sevilla till Marseille med buss kan du räkna med att avståndet mellan Sevilla och Marseille är ungefär 1164 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Sevilla till Marseille med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Sevilla till Marseille med buss är 25 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Sevilla till Marseille.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Sevilla till Marseille?

Innan du planerar din resa från Sevilla till Marseille kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Sevilla åker från Sevilla San Bernardo och anländer till Marseille, Gare Saint-Charles i Marseille.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Sevilla och i Marseille?

Om du planerar att resa med buss från Sevilla kan du räkna med att åka 582 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Sevilla San Bernardo. När du anländer till Marseille kan du räkna med att resa 876 m från Marseille, Gare Saint-Charles till cityområdet.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Sevilla till Marseille?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Sevilla och Marseille. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Sevilla till Marseille så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Marseille med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Barcelona eller Nice. Om du också vill upptäcka Paris, Barcelona eller Nice från Marseille kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss till Marseille besöker ofta även Paris, Barcelona eller Nice. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Marseille och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Sevilla till Marseille om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Sevilla och Marseille. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Sevilla till Marseille så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Sevilla
Marseille
Sevilla
Bekvämligheter

Bussar från Sevilla till Marseille: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver