De billigaste bussarna från Barcelona till Marseille

Visar tider och priser för 20 jan.

Cheapest

513 kr

Average

513 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Barcelona till Marseille kostar omkring 513 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 513 kr.

01:30Barcelona8tim.45 10:15Marseille, Saint-Charles
0 changes
513 kr1Enkelresa

Busstidtabell Barcelona till Marseille

Visar bussar för imorgon, tors 20 januari
01:30Barcelona8tim.45 10:15Marseille, Saint-Charles
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
186 krFlixbus
1520 krIberia
fre
21 jan.
186 krFlixbus
3767 krIberia
lör
22 jan.
186 krBlaBlaCar Bus
416 krVueling
sön
23 jan.
186 krFlixbus
504 krVueling
mån
24 jan.
186 krFlixbus
829 krIberia
tis
25 jan.
318 krFlixbus
829 krIberia
ons
26 jan.
186 krFlixbus
829 krIberia
tors
27 jan.
186 krFlixbus
829 krIberia
fre
28 jan.
186 krFlixbus
829 krIberia
lör
29 jan.
186 krFlixbus
373 krVueling
sön
30 jan.
186 krFlixbus
373 krVueling
mån
31 jan.
186 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
tis
1 feb.
423 krUnion Ivkoni International
Hitta priser
ons
2 feb.
186 krFlixbus
329 krVueling
tors
3 feb.
186 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
4 feb.
186 krFlixbus
829 krIberia
lör
5 feb.
186 krFlixbus
329 krVueling
sön
6 feb.
186 krFlixbus
829 krIberia
mån
7 feb.
186 krFlixbus
829 krIberia
tis
8 feb.
186 krFlixbus
829 krIberia

De snabbaste bussarna från Barcelona till Marseille

Visar tider och priser för 20 jan.

Snabbaste resan

8 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

8 tim. 45 m

Bussar per dag

1

Distans

339 km

Av 1 bussar som avgår från Barcelona till Marseille dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 339 km på genomsnittligen 8 tim. 45 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 8 tim. 45 m .

De långsammaste bussarna tar 8 tim. 45 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

01:30Barcelona8tim.45 10:15Marseille, Saint-Charles
0 changes
513 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Barcelona till Marseille

distanceAvstånd339 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss233 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Infobus eller Linebus

Bussar från Barcelona till Marseille är färdväg 339 km lång och tar i genomsnitt 7 h 10 min med våra partner som Flixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Infobus eller Linebus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 233 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 186 kr. Resande avreser oftast från Barcelona Sants och anländer till Marseille, Gare Saint-Charles.

Bussbolag: Buss mellan Barcelona och Marseille med

Köp dina officiella bussbiljetter mellan Barcelona och Marseille från 186 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest överkomlig resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Barcelona till Marseille

Ta bussen till Marseille. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Marseille.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Marseille med buss?

De billigaste buss biljetterna från Barcelona till Marseille är 186 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Barcelona till Marseille. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Barcelona till Marseille i genomsnitt?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Barcelona till Marseille kan du vänta dig ett pris på 233 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur lång är sträckan mellan Marseille och Barcelona om jag väljer att resa med buss?

Innan du planerar din resa från Barcelona till Marseille kan det vara bra att veta att Marseille är ungefär 339 km från Barcelona när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Marseille är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar buss från Barcelona till Marseille?

Restiden med buss från Barcelona till Marseille kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 7 h 10 min.

Vilken busstation i Barcelona bör jag resa från? Vilken busstation i Marseille bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Barcelona till Marseille åker de ofta från Barcelona Sants i Barcelona och kommer fram till Marseille, Gare Saint-Charles i Marseille. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Barcelona och Marseille i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Barcelona och i Marseille?

När du planerar din resa till Marseille från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Barcelona är Barcelona Sants som ligger 1.9 km från cityområdet. I Marseille är den mest populära busstation Marseille, Gare Saint-Charles som ligger 876 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Barcelona och Marseille?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Marseille kan du ta buss med Flixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Infobus eller Linebus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Marseille för att se vilka bekvämligheter de har.

Om jag vill resa från Barcelona till Marseille, kan jag hitta en direkt resa med buss?

Om du letar efter en direkt resa från Barcelona till Marseille kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus eller Union Ivkoni International för att komma till Marseille snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Barcelona till Marseille?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Marseille om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med buss till Marseille besöker ofta även Paris, Nice eller Lyon. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Marseille och de andra populära destinationerna.

Din buss resa från Barcelona till Marseille måste inte ta slut i Marseille. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Marseille är Paris, Nice eller Lyon. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Nice eller Lyon kan Omio hjälpa dig!

Om jag inte har någon bil och vill resa från Barcelona till Marseille, kan jag resa med buss?

Det är inga problem att resa från Barcelona till Marseille utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Barcelona till Marseille. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Barcelona
Marseille
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Bekvämligheter
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Bekvämligheter