Bussar Kalmar Göteborg

Enkelresa
Tur och retur
tors 30 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42k betygsättningar
Google Play
rate4.6
136k omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Kalmar till Göteborg

distanceAvstånd289 km
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagSJ eller Flixbus

Bussresor från Kalmar till Göteborg är 289 km lång med våra partners som SJ eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Resande åker oftast från Kalmar, Järnvägstation och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus eller SJ från Kalmar till Göteborg

Hitta den bästa resa mellan Kalmar och Göteborg hos Omios buss partner FlixBus eller SJ! Du finner de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna när vi jämför och bokar de mest populär färdväg, färdvägen åt dig.

FlixBus
SJ

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Tittar du efter bussar mellan Kalmar och Göteborg? SJ är ett av de bästa bolagen att resa med på rutt från Kalmar till Göteborg. Som officiell resepartner till SJ visar Omio dig snabbt de senaste SJ busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Kalmar till Göteborg, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste SJ bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Kalmar och Göteborg kan du snabbt se om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Kalmar – Göteborg buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med SJ!

Restips: Bussar från Kalmar till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Kalmar to Göteborg.
FAQs
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Kalmar är runt 289 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Kalmar till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Den mest populära busstationerna för resenärer som åker från Kalmar är Kalmar, Järnvägstation. I Göteborg är den mest populära busstationer bland resenärer Gothenburg, Operan.

När du planerar din resa till Göteborg från Kalmar kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Kalmar är Kalmar, Järnvägstation som ligger 122 m från centrum. I Göteborg är den mest populära busstation Gothenburg, Operan som ligger 703 m från centrum.

Den/Det tidigaste buss för denna rutt avgår från Kalmar klockan 10: 05. Den/det sista buss lämnar Kalmar klockan 10: 05. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Kalmar till Göteborg och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Många resenärer som anländer i Göteborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Att resa från Kalmar till Göteborg utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Kalmar till Göteborg.

Bussar från Kalmar till Göteborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar GöteborgBussar Kalmar Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk