Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Groningen och Dresden

distanceAvstånd545 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss366 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Groningen till Dresden är färdväg 545 km lång och tar i genomsnitt 12 h 10 min med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 366 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 366 kr. Resande avreser oftast från Groningen och anländer till Dresden, Hauptbahnhof.

Resetips: Bussar från Groningen till Dresden

Ta bussen till Dresden. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Groningen to Dresden.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Groningen till Dresden vara?

Buss biljetter från Groningen till Dresden kan kosta så lite som 366 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Groningen till Dresden.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Groningen till Dresden?

Buss biljetter till Dresden från Groningen kostar 366 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Groningen till Dresden och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Groningen till Dresden med buss?

När du reser med buss från Groningen till Dresden kommer sträckan att ligga på cirka 545 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Groningen till Dresden i förväg genom Omio.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Groningen till Dresden med buss?

Restiden med buss från Groningen till Dresden kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 12 h 10 min.

Vilka är de mest använda busstationer i Groningen och i Dresden?

När man reser med buss från Groningen till Dresden är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Groningen på Groningen och de flesta anländer till Dresden på Dresden, Hauptbahnhof.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Groningen och i Dresden?

Om du planerar att resa med buss från Groningen kan du räkna med att åka 958 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Groningen. När du anländer till Dresden kan du räkna med att resa 1.3 km från Dresden, Hauptbahnhof till cityområdet.

Hur många bussar per dag finns det från Groningen till Dresden?

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Groningen till Dresden är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Groningen till Dresden?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Groningen till Dresden med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många resenärer som anländer till Dresden med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Prag eller München. Om du också vill upptäcka Berlin, Prag eller München från Dresden kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss till Dresden besöker ofta även Berlin, Prag eller München. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Dresden och de andra populära destinationerna.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Groningen till Dresden, kan jag resa med buss?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Dresden från Groningen. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Groningen till Dresden och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Groningen
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen Hbf (Centraal Station)
Bekvämligheter
Groningen, Netherlands
Bekvämligheter

Bussar från Groningen till Dresden: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver