Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Oslo och Trollhättan

distanceAvstånd201 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss360 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagNettbuss

Bussar från Oslo till Trollhättan är färdväg 201 km lång och tar i genomsnitt 3 h 35 min med våra partner som Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 278 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 360 kr.

Resetips

Bussar från Oslo till Trollhättan
Ta bussen till Trollhättan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Trollhättan.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Oslo till Trollhättan?
Buss biljetter från Oslo till Trollhättan kan vara så billiga som 278 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Oslo till Trollhättan?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 360 kr för att ta buss från Oslo till Trollhättan. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Trollhättan från Oslo.
Hur långt avstånd är det mellan Trollhättan och Oslo med buss?
När du reser med buss från Oslo till Trollhättan kommer sträckan att ligga på cirka 201 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Oslo till Trollhättan i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Oslo till Trollhättan?
Den genomsnittliga restiden med buss från Oslo till Trollhättan är 3 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Oslo till Trollhättan.
Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Oslo och Trollhättan?
Om du letar efter billiga bussar från Oslo till Trollhättan kan du lita på att Nettbuss kan ta dig till Trollhättan snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Oslo och Trollhättan för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag buss biljetter från Oslo till Trollhättan?
Om du planerar att resa med buss från Oslo till Trollhättan kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din buss resa från Oslo till Trollhättan måste inte ta slut i Trollhättan. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Trollhättan är Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Trollhättan med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn. Om du också vill upptäcka Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn från Trollhättan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Oslo till Trollhättan?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Oslo till Trollhättan utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter

Bussar från Oslo till Trollhättan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver