Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Örebro till Trollhättan

distanceAvstånd201 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss234 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Örebro till Trollhättan är resa 201 km lång och tar i genomsnitt 3 h 40 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 234 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 234 kr.

Resetips

Bussar från Örebro till Trollhättan
Ta bussen till Trollhättan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Trollhättan.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Örebro till Trollhättan?
Buss biljetter från Örebro till Trollhättan kan vara så billiga som 234 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Örebro till Trollhättan?
Att resa med buss från Örebro till Trollhättan kostar i genomsnitt 234 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet mellan Örebro och Trollhättan när man reser med buss?
När du reser med buss från Örebro till Trollhättan kommer sträckan att ligga på cirka 201 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Örebro till Trollhättan i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Örebro till Trollhättan med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Örebro och Trollhättan. På ett ungefär kan resan från Örebro till Trollhättan med buss ligga på 3 h 40 min.
Hur köper jag buss biljetter från Örebro till Trollhättan?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Örebro till Trollhättan med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Örebro till Trollhättan på ett och samma ställe i Omios app.
Många resenärer som anländer till Trollhättan med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Göteborg, Stockholm eller Oslo. Om du också vill upptäcka Göteborg, Stockholm eller Oslo från Trollhättan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många resenärer som anländer i Trollhättan med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Göteborg, Stockholm eller Oslo. Om du också vill upptäcka Göteborg, Stockholm eller Oslo från Trollhättan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Örebro till Trollhättan?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Örebro till Trollhättan utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Örebro
Orebro
Bekvämligheter