Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Karlstad till Trollhättan
Ta bussen till Trollhättan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Trollhättan.
FAQs
Hur långt är avståndet från Karlstad till Trollhättan när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Trollhättan till Karlstad är runt 140 kmnär du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Karlstad till Trollhättan är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Jag vill resa med buss från Karlstad till Trollhättan. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Trollhättan?
Många resenärer som anländer i Trollhättan med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Göteborg, Stockholm eller Oslo. Om du också vill upptäcka Göteborg, Stockholm eller Oslo från Trollhättan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kan jag resa från Karlstad till Trollhättan med buss istället för att resa med bil?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Karlstad till Trollhättan utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Bussar från Karlstad till Trollhättan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver