Bussar Karlstad Trollhättan

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Karlstad till Trollhättan

distanceAvstånd140 km
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagSJ

Bussar från Karlstad till Trollhättan är resa 140 km lång med våra partner som SJ. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Karlstad tågstation och anländer till Trollhättan, Centralstation.

Bussbolag: SJ från Karlstad till Trollhättan

Res mellan Karlstad och Trollhättan med SJ bussar med Omio. När du jämför tidtabeller och biljetter kan vi också visa dig andra alternativ med ett flertal förbindelser eller andra färdsätt om sådana finns.

SJ

Spar tid och pengar genom att söka och boka din SJ buss från Karlstad till Trollhättan online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste SJ buss från Karlstad till Trollhättan kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella SJ buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för resa från Karlstad till Trollhättan samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Karlstad till Trollhättan, kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella SJ Karlstad till Trollhättan buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Restips: Bussar från Karlstad till Trollhättan

Ta bussen till Trollhättan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Trollhättan.
FAQs
När du reser från Karlstad till Trollhättan med buss kan du räkna med att avståndet mellan Karlstad och Trollhättan är ungefär 140 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Karlstad är Karlstad tågstation. I Trollhättan är den mest populära busstation bland resenärer Trollhättan, Centralstation.

När du åker från Karlstad kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Karlstad tågstation som ligger 691 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Trollhättan kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Trollhättan är Trollhättan, Centralstation som ligger 725 m från cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Karlstad till Trollhättan kan du lita på att SJ kan ta dig till Trollhättan snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Karlstad och Trollhättan för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Många av våra kunder som reser med buss till Trollhättan besöker ofta även Göteborg, Stockholm eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Trollhättan och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Karlstad till Trollhättan utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Karlstad till Trollhättan. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Most popular trains, buses and flights

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk